logo-csu
Urmatorul meci
CSM Tg.Mureș VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor - 2024-09-27 7:00 PM

FRB TV, Digi Sport, Prima Sport.

Meci important pentru CSU Atlassib Sibiu cu Piteștiul


 

Baschetbaliștii sibieni primesc vineri, 19 decembrie 2014, cu începere de la orele 18:00, vizita celor de la BCM U Pitești. Este ultimul meci pe care CSU Atlassib Sibiu îl joacă acasă, în fața fanilor, și pe care speră să îl câștige. De pe margine, juniorii de la CSU Sibiu vor încuraja echipa, iar la pauză copiii vor fi premiați pentru rezultatele obținute anul acesta, în competițiile la care au participat.  

 

Înainte cu o zi de partida cu BCM U Pitești, echipa galben-albastră speră să facă o figură frumoasă la ultimul meci de acasă, de anul acesta. ”Mă aștept la un meci dificil, un meci greu, ca toate meciurile din campionat. Ca la orice meci trebuie să fim pregătiți să jucăm, să luptăm ca să câștigăm. Jucăm acasă și trebuie să ne protejăm avantajul pe care îl avem când jucăm acasă în campionat, pentru că toate meciurile sunt grele, iar când avem un meci puternic acasă, trebuie să recunoaștem asta. Așa că mă aștept să fie un meci greu, dar cred că suntem pregătiți”, spune Brandon Johnson.

Antrenorul sibienilor, recunoaște că BCM U Pitești este o echipă foarte bună, dar speră ca echipa sa va ieși victorioasă din această confruntare. ”Ca toate meciurile din campionat, mă aștept la un meci dificil. Din nou, nu vreau să mă repet, nu știu dacă echipa va fi completă sau nu, vom vedea mâine. Este ultimul meci pe care îl jucăm acasă, în campionat (n.r. anul acesta) și vom face tot ce este posibil pentru a-i face fericiți pe fani și să terminăm cu un rezultat bun. Piteștiul este o echipă care a pierdut doar două meciuri până acum, o echipă foarte bună, cu rezultate foarte bune. Se bate pentru poziția a doua în clasamentul campionatului, au ambiție, dar așa cum am mai spus, nu contează asta. Noi respectăm pe toată lumea în acest campionat, și pe cei de pe primul loc, și pe cei de pe ultimul, dar trebuie să facem tot ce este posibil, nu contează nici dacă vom fi compleți sau nu, să ne apărăm terenul și să reușim o victorie importantă petru noi și să terminăm anul în cel mai frumos mod posibil, pe terenul nostru. Sper să fie o atmosferă frumoasă, să câștigăm acest meci, să jucăm bine și să fie prezenți acolo toți copiii care joacă la Clubul nostru, așadar îi invităm să fie prezenți. De asemenea, ce este iarăși important, vreau să îi invit pe fanii noștri la meci ne ajute să îl câștigăm, pentru că e ultimul meci pe care îl jucăm acasă și jucăm cu o echipă puternică. Sper să putem, bineînțeles, dacă vom reuși să câștigăm, să sărbătorim împreună cu ei această victorie”, a mai adăugat Miodrag Perisic.

Cei aproape 100 de tineri din echipele de juniori, pregătiți de antrenorii Alexandru Kovacs și Sandu Rubint, vor fi prezentați în timpul pauzei meciului echipei din Liga Națională de Baschet Masculin. Li se vor oferi cadouri pregătite de CSU Sibiu, Decathlon, Boromir și Feleacul și vor fi aplaudați de sutele de suporteri. ”Îi felicit pe toți acești tineri sportivi și pe antrenorii lor, pentru ceea ce fac și pentru rezultatele pe care le-au obținut până acum. Sper să ne facă tot mai mândri de ei! Le doresc mult succes mai departe și sper ca, peste câțiva ani, să avem cât mai mulți dintre ei în echipa mare. Atât sportivilor, cât și părinților lor, le doresc Sărbători fericite și un An Nou plin de succese!”, a declarat Mircea Vulc, directorul CSU Sibiu.

Juniorii de la CSU Sibiu au reușit să facă din joacă performanță, iar pasiunea și devotamentul lor față de jocul de baschet le-au adus și rezultate. Lotul de minibaschet al CSU Sibiu s-a clasat pe locul 6, la turneul din vară, acolo unde au participat 100 de echipe, din întreaga țară. În plus, loturile CSU Sibiu U13, U14 și U16  au reușit calificarea în semifinale, în grupele A valorice, ceea ce înseamnă că și-au asigurat un loc de cinste, în primele 16 echipe din țară.

 

 


1224234 vizualizari

Galerie foto

Galerie video



CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 0/0 0
2 CSM CSU Oradea 0/0 0
3 CSO Voluntari 0/0 0
4 CSM Constanța 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CS Rapid Bucuresti 0/0 0
7 CS Dinamo Bucuresti 0/0 0
8 BC CSU SIBIU 0/0 0
9 CSM Tg.Mureș 0/0 0
10 Corona Brașov 0/0 0
11 SCMU Craiova 0/0 0
12 CS Municipal Galati 0/0 0
13 CS SCM Timisoara 0/0 0
14 CS Valcea 1924 0/0 0
15 CSA Steaua Bucuresti 0/0 0
16 CS Municipal Ploiesti 0/0 0

PARTENERI