logo-csu
Urmatorul meci
CSM Tg.Mureș VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor - 2024-09-27 7:00 PM

FRB TV, Digi Sport, Prima Sport.

Juniorii și suporterii, alături de echipă, înaintea Final Four-ului


 

Peste 50 de juniori ai CSU Sibiu și suporteri din galeria echipei au fost, seara trecută, alături de jucătorii galben-albaștri la antrenament, pentru a-i încuraja. Baschetbaliștii se pregătesc pentru cele două meciuri din Final Four-ul Cupei României, care se vor disputa joi și vineri, la Pitești.

Atmosferă extraordinară, seara trecută, la antrenamentul jucătorilor de la CSU Atlassib Sibiu. Mai mulți juniori din loturile de U13, U14 și U16 ai Clubului, dar și suporteri, au ținut să îi încurajeze pe baschetbaliști. Au intrat în sală aplaudând și cântând și au urmărit ultimele minute ale antrenamentului, după care au strigat: ”HAI CSU!”. ”Sper să câștige, să dea totul pe teren”, a spus unul din juniorii de la U14. ”Le doresc să câștige și să facă un meci bun. Multă baftă!”, a mai spus un junior. Suporterii le-au transmis și ei toată susținerea. ”Noi vom fi mereu aici, vom fi și la Pitești și sperăm să salvați sezonul acesta. Hai CSU”, le-a transmis unul dintre suporteri. ”Le urăm succes. Știm că, cu ajutorul nostru, fiind acolo, o să câștige, sau le va fi mai ușor să câștige primul meci. Cred că dacă trec de Mureș, vor aduce Cupa la Sibiu. Hai CSU”, a declarat un fan al CSU Atlassib Sibiu. „Având în vedere că a fost un sezon dezamăgitor, pentru noi ca fani, ne așteptăm ca în Cupă să fie rezultate pozitive. Noi vrem să le transmitem că suntem alături de ei indiferent de rezultat. Chioar dacă vor câștiga sau vor pierde, vom fi lângă ei. Așa vom fi și la Pitești”, mai spune un alt suporter.

Întreaga echipă a fost impresionată de gestul suporterilor și juniorilor. ”A fost emoționant să îi avem pe fani aici în sală, aplaudând și susținându-ne. Le suntem recunoscători și le mulțumim că au venit. Apreciem mult susținerea lor. Ne-ar place să vină la Pitești, să ne susțină, dar, oricum, ce s-a întâmplat acum a fost măreț. Când vii la antrenamente să joci intri într-o rutină, iar când au apărut aplaudând suprterii a fost de-a dreptul emoționant. Eu cred că vom aduce Cupa la Sibiu. Veniți, vă rog, să ne susțineți! Vă mulțumim!”, a spus Leroy Hurd. Octavian Popa Calotă spune că presimțea că se va întâmpla ceva. ”A fost o surpriză frumoasă din partea suporterilor. Sincer, mă așteptam la ceva de genul acesta. Fanii sibieni sunt recunoscuți pentru felul în care stau lângă echipă an de an. Ar merita un trofeu. Noi o să dăm totul, chiar sper și îmi doresc din tot sufletul să câștigăm, dar e drum lung și foarte greu. Dar cine știe, noi ne jucăm șansa”, spune Calotă.     ”A fost frumos că fanii au venit la antrenamentul nostru. Ne-au arătat că încă mai avem ceva susținere din partea orașului. Apreciez foarte mult că au venit copiii aici, cred că și colegii mei apreciază. Este foarte important pentru noi. Aveam impresia că nimeni nu ne mai susține. Le mulțumim că ne-au mai impulsionat puțin și ne-au dat puterea de a merge în Cupă să jucăm pentru a câștiga, pentru suporteri”, a spus Brandon Johnson.

Antrenorul galben-albaștrilor a fost și el în asentimentul jucătorilor. ”Cred că a fost un moment bun. Juncătorii au simțit că au sprijin. Au venit și juniorii noștri și o parte din galeria care a ținut să fie alături de ei și sigur au simțit acest suport. Sperăm să le răsplătim încrederea la Cupa României!”, spune Cătălin Vulc.

Final Four-ul Cupei României se dispută joi și vineri. CSU Atlassib Sibiu a eliminat echipa din Târgu Jiu și a ajuns în Final Four după aproape 8 ani de la ultima prezență în această fază a competiției.

Meciurile sunt programate astfel:

02.04.2015

CSU Atlassib Sibiu – BC Mures Tg. Mureș -ora 17:15, în direct pe DIGI SPORT

BC Timișoara – BCMU Pitești-ora 19:45, în direct pe DIGI SPORT

03.04.2015

Finala mică-ora 15:30

Finala mare-ora 18:00, în direct pe DIGI SPORT

 


1223678 vizualizari

Galerie foto

Galerie video



CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 0/0 0
2 CSM CSU Oradea 0/0 0
3 CSO Voluntari 0/0 0
4 CSM Constanța 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CS Rapid Bucuresti 0/0 0
7 CS Dinamo Bucuresti 0/0 0
8 BC CSU SIBIU 0/0 0
9 CSM Tg.Mureș 0/0 0
10 Corona Brașov 0/0 0
11 SCMU Craiova 0/0 0
12 CS Municipal Galati 0/0 0
13 CS SCM Timisoara 0/0 0
14 CS Valcea 1924 0/0 0
15 CSA Steaua Bucuresti 0/0 0
16 CS Municipal Ploiesti 0/0 0

PARTENERI