logo-csu
Urmatorul meci

CS Rapid Bucuresti

VS BC CSU SIBIU

Sala Rapid București - 2024-03-31 6:00 PM

FRB TV

Isaiah Philmore se desparte de BC CSU Sibiu


 

După multe performanțe înregistrate alături de BC CSU Sibiu, Isaiah Philmore face pasul spre prima ligă de baschet din Germania în încercarea de a-și dezvolta cariera de profesionist. Jucătorul cu numărul #31 se desparte de BC CSU Sibiu, iar noi, familia galben-albastră, îi mulțumim pentru munca depusă în cadrul echipei, pentru modul profesionist în care și-a desfășurat activitatea și  îi ținem pumnii mai departe.

 

Isaiah Philmore, jucătorul de 31 de ani al echipei noastre, a decis să facă pasul mai departe, să își dezvolte cariera într-un mediu mai competitiv, în prima liga germană și se desparte de Clubul nostru, după două sezoane și jumătate, petrecute la Sibiu.

 

”A fost o decizie grea, cu siguranță. Am petrecut mulți ani aici și îmi va lipsi. Îmi vor lipsi băieții. Mi-aș fi dorit să nu se întâmple totul așa, dar a trebuit să fac ce e mai bine, pentru familia mea și să profit de șansa aceasta și sper că va fi bine și voi ajunge acolo unde am visat dintotdeauna. Sibiul va fi mereu în inima mea și asta nu înseamnă că nu vă mă voi mai întoarce vreodată. Cu siguranță îmi va fi dor de fani, staff și colegii de echipă. A fost o călătorie plăcută și îmi pare rău că a trebuit să plec așa. Dar a trebuit să o fac”, a spus, Isaiah Philmore.

 

”Pierdem un jucător extrem de important din rotația noastră de bază, dar cred că am câștigat un suflet care va fi mereu alături de noi. A fost un jucător foarte important în toată perioada petrecută în echipa noastră și a avut un randament foarte bun, drept dovadă că a și primit o ofertă într-un campionat foarte puternic și nu ar fi putut să renunțe la ea. Îi doresc tot succesul din lume, îmi doresc să ne mai întâlnim, în anii care urmează, dacă nu în aceeași echipă, măcar ca și adversari. Sunt convins că va reuși orice își propune și mă bucur că are această oportunitate, mă bucur că de la Sibiu pleacă jucători în ligi mai bune și îmi doresc să mai văd și alții care să facă pasul ăsta, dar  nu în acest sezon. Vom încerca să îl înlocuim cât de repede posibil și cu speranța de a găsi jucători cel puțin cu aceleași calități ca și Zay. Băieții au primit vestea cu oarecare îngrijorare, știu cât de greu este de înlocuit, dar sunt convins că și ei vor da un randament și mai bun, fiind motivați de această reușită a lui Zay. Tot succesul din lume!”, a spus Dan Fleșeriu, amtrenorul BC CSU Sibiu.

 

”Nu ne este deloc simplu să ne despărțim de unul dintre jucătorii de bază ai noștri, orice despărțire e un moment trist. Nu ne-am dorit niciun moment să ajungem la acest scenariu, deși, încă din vară, Isaiah Philmore a avut această clauză contractuală ca, în cazul unei oferte mai bune, să poată pleca. Știm că a mai avut oferte, dar a ales să rămână alături de familia galben-albastră, însă aceasta din urmă a fost greu de refuzat. Suntem conștienți că pentru el este o oportunitate extraordinară și nu putem decât să îi urmăm multă baftă mai departe. Noi ca echipă însă vom continua să țintim sus și vom anunța curând numele celui care îl va înlocui pe Isaiah Philmore”, a declarat Horațiu Floca, președintele BC CSU Sibiu.

 

Alături de BC CSU Sibiu, Isaiah Philmore a reușit câștigarea trofeului Cupei României, în 2019, iar în sezonul acesta, a avut evoluții foarte bune și având o contribuție importantă în reușita calificării echipei noastre în faza următoare a FIBA Europe Cup.

 


533657 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 15/0 30
2 CSM CSU Oradea 12/3 27
3 BCMU FC Arges Pitesti 9/6 24
4 BC CSU SIBIU 7/8 22
5 CSO Voluntari 7/8 22
6 CSM ABC Athletic Constanta 6/9 21
7 CS Rapid Bucuresti 6/9 21
8 CSM Tg.Mureș 5/10 20
9 CS Dinamo Bucuresti 4/11 19
9 Corona Brașov 4/11 19

PARTENERI