A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: fopen(/var/cpanel/php/sessions/ea-php74/PHPSESSIDb868e69f09eae0d7f8a3a3c6ab1a7c35): failed to open stream: No space left on device

Filename: drivers/Session_files_driver.php

Line Number: 156

Backtrace:

File: /home/bccsusibiu/public_html/application/core/MY_Controller.php
Line: 7
Function: __construct

File: /home/bccsusibiu/public_html/application/libraries/Frontend_Controller.php
Line: 6
Function: __construct

File: /home/bccsusibiu/public_html/application/controllers/Frontend.php
Line: 7
Function: __construct

File: /home/bccsusibiu/public_html/index.php
Line: 325
Function: require_once

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): Failed to read session data: user (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php74)

Filename: Session/Session.php

Line Number: 140

Backtrace:

File: /home/bccsusibiu/public_html/application/core/MY_Controller.php
Line: 7
Function: __construct

File: /home/bccsusibiu/public_html/application/libraries/Frontend_Controller.php
Line: 6
Function: __construct

File: /home/bccsusibiu/public_html/application/controllers/Frontend.php
Line: 7
Function: __construct

File: /home/bccsusibiu/public_html/index.php
Line: 325
Function: require_once

Interviu Miodrag Perisic: ”Nu îmi place să schimb echipa după fiecare sezon” | CSU Sibiu
logo-csu
Urmatorul meci
CSM Tg.Mureș VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor - 2024-09-27 7:00 PM

FRB TV, Digi Sport, Prima Sport.

Interviu Miodrag Perisic: ”Nu îmi place să schimb echipa după fiecare sezon”


Miodrag Perisic s-a alăturat echipei galben-albastre în 2012. Spune că se simte extrem de bine la Sibiu și ne-a dezvăluit care au fost motivele pentru care nu a putut refuza oferta de a antrena echipa de la Sibiu.

1. Luna viitoare, pe 26 noiembrie, se împlinesc doi ani de când ați semnat cu CSU Atlassib Sibiu. Uitandu-vă în trecut, ce credeți că ați reușit și ce nu, din obiectivele pe care vi le-ați propus?

Este adevărat, sunt doi ani de când am venit aici. Dorința mea a fost să avem o echipă care sa joace baschet de calitate si cred ca in acesti doi ani ne-am atins targetul. Am intrat in Play Off, sezonul trecut și, în același timp, ceea ce este cel mai important pentru mine, oamenii sunt în continuare interesați de baschet iar sala este aproape plină mereu, în proporție de 80 la sută, la fiecare meci. Cu multă muncă și cu o strategie bună, putem realiza mai mult.

2. Care a fost cel mai greu moment de când antrenați CSU Atlassib Sibiu?

Au fost două momente grele. Primul a fost când am preluat această echipa, aflată într-o situație destul de dificilă. Al doilea a fost, când am pierdut sfertul de finală cu Clujul. A fost un moment trist pentru că am pierdut la ultimul coș, in ultima secundă,iar sala a fost plină. Chiar și dacă a existat o accidentare, a unui jucător important, cred că meritam să mergem mai departe. Cel mai frumos moment la CSU a fost legat tot de acel meci, de atmosfera care a fost atunci. Rareori vezi o astfel de atmosferă în baschetul din România. A fost momentul în care, chiar dacă am pierdut, mi-am dorit să rămân să lucrez cu această echipă, să încercăm să fim tot mai buni.

3. La începutul sezonului, printre obiective, ați anunțat intrarea în Play Off și clasarea pe un loc cât mai bun în campionat. E drept, suntem doar la început, dar cum apreciați parcursul de până acum al CSU Atlassib Sibiu?

E doar începutul sezonului. Toate echipele caută să țintească cât mai sus. Sper că vom reuși să jucăm cât mai bine, să fim tot mai buni. Cred că trebuie să accepți rezultatul, meci de meci, și sper că vom fi pe poziția cea mai bună pe care această echipă o merită. Sper că vom reuși să intrăm în Play Off.

4. Sunteți mulțumit de lotul actual? Care dintre jucătorii care joacă pentru CSU Atlassib Sibiu v-a uimit la acest început de sezon?

Sunt mulțumit, pe de o parte, dar, pe de altă parte, vreau ca jucătorii să înțeleagă că toată lumea trebuie să lucreze în echipă. Cred că, dacă toată lumea va înțelege că trebuie să funcționeze ca și echipă vom fi pe drumul cel bun. Asta înseamnă că îmi cunosc bine jucătorii, niciunul nu m-a uimit în mod special, până acum, dar nici nu este asta ideea. Ideea e că fiecare jucător este o piesă de puzzle importantă în această echipă și doar cu acest puzzle complet echipa poate să funcționeze. În acest mod, echipa mă va uimi și vom obține rezultate bune. Toată lumea trebuie să ia în serios, ca obiectiv principal, intrarea în Play Off.

5. Dacă ar fi să faceți un pronostic, ce echipe credeți ca vor reuți să ocupe primele locuri în campionat, în acest sezon?

Fără niciun dubiu, cea mai bună echipă este Asesoft Ploiești, dar și U BT Cluj, CSM Oradea, Steaua, urmate de Energia Târgu Jiu, la fel și Timișoara. Sunt echipe care și-au imbunătățit mult lotul în sezonul acesta.

6. Ce credeți că lipsește sau de ce credeți că are nevoie CSU Sibiu pentru a avea un parcurs cât mai bun în acest campionat?

În primul rând Campionatul este foarte greu și pentru toată lumea va fi greu să câștige meci de meci, mai ales în deplasare. Cred că toate echipele ar trebui să muncească mult, ca și noi. Trebuie să mergem mai departe, fără să ne mulțumim cu ceea ce am reușit până acum și trebuie să încercăm să ne autodepășim zi de zi. Numai așa putem spera la rezultate cât mai bune. Cred că trebuie să muncim mult, iar dacă vom munci mult rezultatele vor veni.

7. Care credeți că e punctul forte al echipei?

Avem jucători buni în echipa, dar vom fi o echipă puternică numai dacă vom fi uniți. Fără acest lucru echipa nu va avea rezultate.

8. Ați antrenat, de-a lungul timpului mai multe echipe, nu doar românești. Dintre toate, de parcursul căreia ați fost cel mai mulțumit și de ce?

De la fiecare club am o mulțime de amintiri și sunt norocos că am amintiri plăcute de la toate echipele cu care am lucrat până acum. În cariera mea, am petrecut 12 ani și jumătate antrenând 4 echipe. Asta înseamnă că nu am schimbat multe echipe. Nu îmi place să schimb echipa după fiecare sezon. Experiențele sunt diferite. Clujul a fost prima mea echipă cu care am început să lucrez, în afara țării mele. Zamalek a fost prima echipă cu care am lucrat în Africa. Colaborarea cu naționala Egiptului a fost una dintre cele mai frumoase experiențe ale mele. Nu ai ocazia oricând să antrenezi o echipă din campionatul din Africa. În Egipt am fost ales antrenorul anului, apoi și în Liban. Cu echipa din Liban am avut rezultate foarte bune și am câștigat tot ce era posibil. Apoi m-am întors la Zamalek, iar după două sezoane, petrecute acolo, m-au contactat din nou din Egipt. Pentru mine acest lucru a însemnat un moment de maximă satisfacție pentru că îmi demonstrau că nu au uitat ce am reușit împreună. Din cauza situației complicate de acolo însă, a revoluției, am decis totuși să renunț și am venit în Sibiu. Mă simt foarte bine aici. Unul dintre motivele pentru care am venit a fost acela că îl cunoșteam de multă vreme pe Mircea Vulc, aveam o relație apropiată, și aveam mare încredere în el. Al doilea motiv important a fost grupul de suporteri care sunt extraordinari și mereu spun că, dacă nu avem cea mai bună echipă din România, cu siguranță avem cei mai buni fani din România.

9. Spuneți-ne, cum ați luat prima dată contact baschetul?

Eram în școala primară și toți copiii se uitau la Cupa Mondială de baschet. Avea loc în Argentina. Atunci lumea a început să iubească foarte mult baschetul. Așa am început să joc și treptat m-am îndrăgostit de acest sport.

10. Unde ați jucat prima dată și ce echipă ați antrenat perima oară?

Am început să joc baschet la școala din Zvezdara, la 14 ani. După un timp, școala de baschet la care jucam mi-a oferit șansa de fi antrenor. Era o școală extrem de repectată de baschet. Sunt extrem de fericit că am avut ocazia să îmi încep cariera de antrenor în acea școală de baschet. Cel mai cunoscut jucător, format în acea școală, a fost Marko Jaric, fost jucător în NBA și, de exemplu, acum, Bogdam Bogdanovic, care a jucat la Cupa Mondială, unde Serbia s-a clasat pe locul doi în lume.

11. Dacă nu ați fi făcut carieră în baschet, ce altceva credeți că ați fi făcut?

As fi urmat o facultate de drept, avocat, probabil sau cine știe....?

12. Între antrenamente, meciuri derulate la Sibiu sau în deplasare, ce face antrenorul Miodrag Perisic?

Am început să citesc foarte mult, tot felul de cărți, merg la înot, urmăresc filme și uneori ies în oraș.

Întrebări ale fanilor:

Dan Viorel Morariu: Mister, cum v-ati acomodat in acest oras minunat numit Sibiu si cat de important este pentru dumnevoastra suportul publicului stiind ca o mare parte dintre ei sunt iubitori de baschet si de asemenea cunosc majoritatea regulilior acestui sport ? Va doresc mult succes atat dumneavoastra cat si intregii conduceri din acest minunat club, care de atatia ani depun un efort fantastic pentru a mentine clubul pe linea de plutire ! RESPECT

Când Mircea Vulc m-a invitat să vin la Sibiu, unul dintre motive a fost faptul că îl cunoșteam foarte bine, dar și pentru fani. Cunoșteam orașul, de când eram la Cluj, așa că nu am avut nevoie să mă gândesc de două ori, la aceasta ofertă, și am venit. Sunt sigur că nu am făcut o greșeală, mă simt foarte bine aici.

Bendea Daniel Andrei: Cum vedeti lupta la titlu in acest campionat?

Asesoft Ploiești este principala favorită, dar cu siguranță câteva echipe vor încerca să surprindă. Vorbesc de Steaua, Cluj, sau altă echipă, dar în opinia mea, și cred că a tuturor, ei au o echipă extrem de bună. Nu știu ce s-ar putea întampla pentru ca Asesoft Ploiești să nu câștige titlul.


1224315 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 0/0 0
2 CSM CSU Oradea 0/0 0
3 CSO Voluntari 0/0 0
4 CSM Constanța 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CS Rapid Bucuresti 0/0 0
7 CS Dinamo Bucuresti 0/0 0
8 BC CSU SIBIU 0/0 0
9 CSM Tg.Mureș 0/0 0
10 Corona Brașov 0/0 0
11 SCMU Craiova 0/0 0
12 CS Municipal Galati 0/0 0
13 CS SCM Timisoara 0/0 0
14 CS Valcea 1924 0/0 0
15 CSA Steaua Bucuresti 0/0 0
16 CS Municipal Ploiesti 0/0 0

PARTENERI