logo-csu
Urmatorul meci
CSM Tg.Mureș VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor - 2024-09-27 7:00 PM

FRB TV, Digi Sport, Prima Sport.

Galben-albaștri luptă pentru calificarea în prima grupă


CSU Atlassib Sibiu luptă sâmbătă, de la orele 18:00, pe teren propriu, cu CS Gaz Metan Mediaș. Sibienii iau ca singură variantă victoria în meciul din etapa a XX-a, rezultat ce le-ar aduce calificarea în prima grupă valorică ce reunește cele mai bune 6 echipe din țară, după prima fază a sezonului.

 

Meciul de la sfârșitul acestei săptămâni are o miză extrem de importantă pentru elevii lui Dan Fleșeriu. O victorie cu Gaz Metan Mediaș i-ar trimite în prima grupă valorică. Înaintea partidei de sâmbătă, Dan Fleșeriu și Georgian Păun au declarat:

”Urmează un meci în care va trebui, obligatoriu, să jucăm la victorie. Este meciul care ne poate califica în prima grupă valorică. Ne-au ajutat puțin și rezultatele celorlalte echipe și, dacă reușim să câștigăm acest meci, suntem calificați în primele 6. Nu există ată variantă, în afara victoriei, în modul de abordare al acestui meci. Vom vedea dacă reușim să facem și un meci bun. Mediașul are jucători cu aruncare foarte bună de la distanță, practică o apărare destul de bună, dar nu sunt constanți, timp de 40 de minute, iar noi trebuie să valorificăm acest lucru. În meciul pe care l-au avut cu Steaua au fost aproape pe final, deși înainte cu două minute Steaua conducea cu 12 puncte. Asta înseamnă că nu renunță niciodată și că trebuie să avem atenție mărită timp de 40 de minute, până se termină meciul. Ei ne-au demonstrat acest lucru și în meciul de la ei acasă (nr.din tur) când noi am condus cu 20 de puncte, iar la final au revenit și am câștigat la diferență mai mică. Legat de lotul nostru, avem ceva probleme medicale după ultimul meci, dar sper să putem folosi toți jucătorii, nu așa cum s-a întâmplat la Craiova”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al CSU Atlassib Sibiu.

”În opinia mea, meciul cu Mediașul este cel mai important de până acum, din campionat, pentru că o victorie ne aduce cu siguranță calificarea în primele 6 echipe. Va fi un meci greu, pentru că și ei joacă sub presiune, au nevoie de această victorie. Noi suntem motivați să câștigăm și cred că vom face un meci bun. Suporterii noștri trebuie să țină cont că este un meci foarte important și că avem nevoie de susținere lor, așa că îi rugăm să vină la sală”, a spus Georgian Păun.

În tur, CSU Atlassib Sibiu au învins, pe terenul lui Gaz Metan Mediaș, scor final 84-74. Meciul de sâmbătă începe la orele 18:00 și nu va fi televizat. 


1222830 vizualizari

Galerie video



CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 0/0 0
2 CSM CSU Oradea 0/0 0
3 CSO Voluntari 0/0 0
4 CSM Constanța 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CS Rapid Bucuresti 0/0 0
7 CS Dinamo Bucuresti 0/0 0
8 BC CSU SIBIU 0/0 0
9 CSM Tg.Mureș 0/0 0
10 Corona Brașov 0/0 0
11 SCMU Craiova 0/0 0
12 CS Municipal Galati 0/0 0
13 CS SCM Timisoara 0/0 0
14 CS Valcea 1924 0/0 0
15 CSA Steaua Bucuresti 0/0 0
16 CS Municipal Ploiesti 0/0 0

PARTENERI