logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CSM ABC Athletic Constanta

Sala Transilvania - 2024-04-25 7:00 PM

FRB TV

FIBA Europe Cup: BC CSU Sibiu joacă astăzi cu Besiktas JK


BC CSU Sibiu continuă, astăzi, seria meciurilor din FIBA Europe Cup, cu o nouă partidă, de data această împotriva gazdelor din Istambul, Besiktas J.K.. Partida se joacă de la ora 17:00, ora României, și va fi LIVE pe pagina de youtube a FIBA. 

 

După victoria din prima zi de competișie, împotriva bulgarilor de la Balkan Botevgrad, BC CSU Sibiu continuă competiția cu un moral bun și speră să continue seria victoriilor. Înaintea partidei cu echipa gazdă a bulei- Beshiktas JK- Lucas Tohătan și Dan Fleșeriu au declarat: 

 

”Este un meci extrem de important, pentru mulți dintre noi, cel mai important, de până acum. Va trebui să jucăm ca și o echipă, să facem o apărare foarte agresivă și să încercăm să împingem mingea în atac cât mai mult și să-i prindem pe contraatac”, a spus Lucas.

 

”Un meci  greu, mai ales mental, pentru că mingea este mare, iar pentru noi aceasta este calificarea în turul următor în FIBA Europe Cup, iar asta ne-ar bucura extrem de mult. Vom da absolut tot ce avem pentru a face un meci mai bun decât cel cu Balkan și să sperăm că aceasta va fi suficient pentru a obține victoria. Cu siguranță băieții sunt motivați. Întâlnim o echipă puțin mai tânără decât a noastră, lucru care ne face să fim optimiști. Totodată, este o echipă cu unul sau doi jucători care sunt în vizorul echipelor de Euro Ligă sau poate mai mult, în baschetul american. Totuși, sunt jucători tineri, cred că avem armee necesare și suficiente să îi putem opri. Sper să prindem o zi la fel de bună sau mai bună, la aruncările de 3 puncte, decât cu Balkan și sper să venim cu o victorie și după acest meci”, a spus Dan Fleșeriu. 

 

Partida din această după-amiază se joacă de la ora 17:00 și va fi transmisă LIVE aici:

https://youtu.be/8MSiQgRzaDU

După partida de astăzi, BC CSU Sibiu va încheie seria din FIBA Europe Cup cu duelul românesc, împotriva Oradiei, meci care se va disputa vineri, de la ora 14:00.

 

 


548674 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI