logo-csu
Urmatorul meci

CS Rapid Bucuresti

VS BC CSU SIBIU

Sala Rapid București - 2024-03-31 6:00 PM

FRB TV

Două branduri sibiene puternice își dau mâna pentru a atinge noi performanțe împreună


 

Clinica Polisano Sibiu, parte din Grupul MedLife, se alătură familiei galben-albastre în calitate de partener și sprijină BC CSU Sibiu cu sevicii medicale la cele mai înalte standarde, atât pentru juniori, cât și pentru seniorii angrenați în competiții.

 

 

Clinica Polisano Sibiu, parte din Grupul MedLife, liderul serviciilor medicale în România, devine partener de bază în ceea ce privește serviciile medicale oferite Clubului nostru. Tradiția, performanțele, dar și viziunea comună ale BC CSU Sibiu și Clinicii Polisano-MedLife sunt atributele care au stat la baza încheierii acestui parteneriat din care vor rezulta numeroase beneficii, atât pentru cele două părți, cât și pentru comunitate.

 

”Ne bucurăm că am reușit, iată, într-o perioadă extrem de complicată pentru toate domeniile, dar mai ales într-o perioadă în care sistemul de sănătate este suprasolicitat, să atragem alături de brandul CSU, un puternic brand din zona medicală, care s-a născut și a crescut aici, la Sibiu. Dincolo de mândria locală și de misiunea fiecăruia în ceea ce privește creșterea prestigiului Sibiului în domeniile în care activează, sunt încântat să găsesc în noii noștri parteneri, oameni implicați în comunitate. Este și motivul pentru care, acest parteneriat, dincolo de sprijinul reciproc, va avea o puternică implicare în comunitate și suntem siguri că împreună, putem dezvolta proiecte extrem de importante pentru sănătatea sibienilor și nu numai”, a spus Horațiu Floca, președintele BC CSU Sibiu.

 

“Este o bucurie de fiecare dată când ne aducem aportul, prin ceea ce facem zi de zi, la dezvoltarea unei comunități sănătoase și constribuim la starea de bine a sibienilor, și nu numai. Acest parteneriat ne încântă și ne onorează în același timp, pe lângă faptul că suntem susținători și fani ai clubului de foarte mulți ani, acum putem să le oferim și din experiența și expertiza noastră în domeniul medical, contribuind astfel la sprijinul comunității locale și la menținerea performanței”, a declarat Constantin Celestin, manager Polisano Sibiu.

 

 

Despre Polisano – MedLife:

 

Polisano, prezent pe piața de servicii medicală locală din 1993, s-a alăturat grupului MedLife în urma cu 5 ani.

 

Polisano-MedLife a crezut tot timpul în inovaţia adusă modelului de funcţionare a actului medical prin echipe interdisciplinare de lucru, de la diagnostic până la tratament. Forţa echipei medicale constă în cooperarea medicilor chirurgi cu cei de anestezie-reanimare, precum şi suportul medicilor specialişti ce se întrunesc în echipele de excelenţă: Heart Team şi Brain Team.

 

 

Sistemul Medical MedLife, grupul din care face Polisano, a pornit acum 26 de ani, s-a dezvoltat sănătos și a devenit cel mai mare furnizor de servicii medicale private din România. Antreprenorii români, care au pus bazele acestei companii, au investit și s-au implicat pentru a aduce schimbare în sistemul de sănătate românesc, au crezut în inovație și au îndrăznit să țintească cât mai sus, pentru a oferi pacienților români calitate, profesionalism, grijă și respect pentru nevoile lor.

 

Compania operează cea mai extinsă reţea de clinici, una din marile reţele de laboratoare medicale, spitale generale şi specializate şi are cea mai mare baza de clienţi corporate pentru Pachete de Prevenţie în Sănătate din ţară. Este, de asemenea, din punct de vedere al vânzărilor, unul dintre cei mai mari jucători de servicii medicale private din Europa Centrală și de Est. Fiind o companie românească cu tradiție, MedLife a ales să se listeze la Bursa din România, fiind  un model al listărilor pe piața locală de capital.

 

Sistemul Medical MedLife continuă să investească în proiecte cu impact asupra comunității locale în tehnologie și infrastructură. Crează locuri de muncă și dezvoltă un ecosistem care contribuie la dezvoltarea și menținerea unei Românii sănătoase.

 

 

 

 

 

 


511766 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 15/0 30
2 CSM CSU Oradea 12/3 27
3 BCMU FC Arges Pitesti 9/6 24
4 BC CSU SIBIU 7/8 22
5 CSO Voluntari 7/8 22
6 CSM ABC Athletic Constanta 6/9 21
7 CS Rapid Bucuresti 6/9 21
8 CSM Tg.Mureș 5/10 20
9 CS Dinamo Bucuresti 4/11 19
9 Corona Brașov 4/11 19

PARTENERI