logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS

CSO Voluntari

Sala Transilvania - 2024-04-20 8:00 PM

FRB TV

”DABO-DUNK”, Coșul Victoriei – dedicat suporterilor sibieni!


Dabo Doner și BC CSU Sibiu lansează un produs co-branded pentru sibieni: ”DABO-DUNK”, vizat de Chef Horia Vîrlan. Noua atracție culinară va fi pusă în vânzare sâmbătă, 26 ianuarie, de la ora 13:30,  iar suporterii echipei noastre sunt invitați la ”degustare”, în locația DABO de pe bulevardul Victoriei!

Acum câteva luni, DABO și BC CSU Sibiu și-au dat mâna pentru un parteneriat construit în beneficiul sibienilor iubitori de baschet și de mâncare bună. Pe ideea ”Rapid, gustos, sănătos, mănânci DABO joci frumos!” cele două branduri au susținut campanii de marketing și comunicare gustate de fani, la propriu și la figurat! Acum, parteneriatul trece la un alt nivel.Unul la mare înălțime!

Angajații DABO vor fi echipați de joc, ca într-o zi de meci, iar întreaga echipă CSU va fi în locația de pe Victoriei, invitând fanii la o ședință de poze, autografe și...înfulecat!

Salata proaspătă a luat carnea delicioasă și bine preparată drept partener iar peste acestea au venit în dribling trei mingi de cașcaval! Totul într-un coș perfect, care va căpăta un branding original și dedicat! Asftel, sibienii sunt invitați să marcheze cu DABO și CSU și să arunce foamea la coș printr-un ”DABO-DUNK”! Totul din dragoste pentru gustul desăvârșit al victoriei și al mâncării de calitate!

Surprizele nu se opresc aici! La fiecare ”DABO-DUNK” cumpărat, din orice restaurant din Sibiu, veți primi un bilet de tombolă. În ultima zi a fiecărei luni punem la bătaie 6 premii irezistibile: DABO-DINNER (o cină cu jucătorul favorit), DABO-FOTO (o poză pe care o faci cu toată echipa și pe care ți-o oferim înrămată și semnată), DABO-FAN (două bilete la meci), DABO-MUG (o cană cu DABO și BC CSU Sibiu), DABO-FOODIE (un voucher de 50 ron) și DABO-EXPERIENCE (acces la un antrenament al lui CSU și o întâlnire cu echipa). Toate biletele completate rămân în concurs până pe 31 mai!

Mai mult, fanii trebuie să știe că din prețul fiecărui produs ”DABO-DUNK” cumpărat (15 lei), echipa primește suma de 2 lei. Astfel, vă implicați activ în parteneriatul dintre liderii la zi ai Ligii Naționale de Baschet și liderul industriei de fast-food din Sibiu și nu numai!

Vă invităm la lansare pentru a marca alături de noi un ”DABO-DUNK”, coșul victoriei!

 


823771 vizualizari

Galerie foto



CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI