logo-csu
Urmatorul meci
CSM Tg.Mureș VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor - 2024-09-27 7:00 PM

FRB TV, Digi Sport, Prima Sport.

CSU Atlassib Sibiu speră la o victorie în meciul cu Gaz Metan Mediaș


 

 

Sibienii pleacă la Mediaș optimiști și speră într-o victorie, împotriva Gazului, deși se confruntă cu mai multe accidentări la lot. Atât jucătorii, cât și antrenorul galben-albaștrilor, îi invită pe fani să le fie alături la derby-ul de sâmbătă.

 

Partida, dintre Gaz Metan Mediaș și CSU Atlassib Sibiu, se înscrie în etapa a X-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, și se joacă sâmbătă, 6 decembrie 2014, la orele 18:00. ”Va fi un meci dificil, normal, ca orice meci din campionat. Va fi un meci de care pe care. Cred că Mediașul are o echipă bună, competitivă. Nu cred că au aceeași presiune pe ei, ca și noi, sau cum au avut în anii precedenți. Asta poate fi un plus pentru ei, pentru că atunci când joci fără presiune, poți să joci mai relaxat, poți să joci mai bine. Totuși, cred că o să câștigăm. Mergem acolo la victorie și sper să fie un spectacol baschetbalistic frumos. Sper să vină multă lume la sală, și din Mediaș și din Sibiu. Au fost câteva meciuri cu atmosferă, între Sibiu și Mediaș, în anii precedent. E un derby al județului, dar nu e o rivalitate acerbă, cred că e o relație de prietenie între cele două cluburi. Să nu uităm că suntem în același județ, și ne asemănăm, să zicem așa. Trebuie să facem județul mândru și ambele echipe trebuie să aibă rezultate. Cel mai bun să câștige”, a declarat Octavian Popa Calotă.

Căpitanul galben-albaștrilor crede că victoria poate fi obținută la Mediaș. ”Meciul de sâmbătă va fi dificil pntru noi pentru că avem ceva probleme, câteva accidentări. Mergem acolo puțin obosiți după ultimul meci, iar Mediașul are o echipă bună. Sunt tineri și ambițioși și vor să dovedească asta. O parte dintre ei au mai jucat în România iar acum încearcă să dovedească tuturor că merită să joace aici. Va fi un meci greu, dar, dacă vom juca așa cum am făcut-o în a doua repriză cu Mureșul, cred că avem șansa să îi batem. Sper că fanii vor veni la Mediaș așa cum au făcut și anul trecut, și ne vor susține, pentru că ei sunt, într-adevăr, al 6-lea jucător și avem nevoie de ei”, spune Milos Bojovic.

            Antrenorul sibienilor spune că băieții vor face tot posibilul pentru a-și adjudeca Victoria. ”Așa cum știe toată lumea, avem niște accidentări în echipă, situația nu este cea mai bună, dar în continuare am lucrat bine iar jucătorii noștri sunt foarte concentrați, mă refer la jucătorii care au fost la antrenamente. Așa cum știți, am amânat acest meci în speranța că vom avea un jucător, în plus, disponibil pentru meciul de sâmbătă. Aceste 24 de ore de amânare nu ne-au ajutat prea mult, dar oricum, noi ne-am pregătit ca și când am fi cu lotul complet și mergem acolo să facem tot posibilulul pentru a ne asigura victoria. Ca și oricare alt meci, acesta este foarte important și fiecare punct, în această ligă este important. Așa cum am spus tot timpul, ei (n.r. fanii) sunt foarte importanți pentru noi și așa cum spun mereu, poate nu suntem cea mai bună echipă, dar împreună cu ei suntem mult mai buni și alături de ei putem concura cu oricine. Chiar sunt al 6-lea jucător, atunci când vin și sunt alături de echipă. Profit de această oportunitate pentru a-i invita, ca de fiecare dată, la meci”, spune Miodrag Perisic.

     Meciul de sâmbătă seara nu va fi televizat. Pentru suporterii echipei, care doresc să meargă la meciul de la Mediaș, conducerea Clubului pune la dispoziție un microbuz cu 20 de locuri, pentru a le facilita deplasarea. Plecarea se va face din parcarea Sălii Transilvania, sâmbătă, la orele 16:00. 

 

 

 


1224229 vizualizari

Galerie foto

Galerie video



CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 0/0 0
2 CSM CSU Oradea 0/0 0
3 CSO Voluntari 0/0 0
4 CSM Constanța 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CS Rapid Bucuresti 0/0 0
7 CS Dinamo Bucuresti 0/0 0
8 BC CSU SIBIU 0/0 0
9 CSM Tg.Mureș 0/0 0
10 Corona Brașov 0/0 0
11 SCMU Craiova 0/0 0
12 CS Municipal Galati 0/0 0
13 CS SCM Timisoara 0/0 0
14 CS Valcea 1924 0/0 0
15 CSA Steaua Bucuresti 0/0 0
16 CS Municipal Ploiesti 0/0 0

PARTENERI