logo-csu
Urmatorul meci
CSM Tg.Mureș VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor - 2024-09-27 7:00 PM

FRB TV, Digi Sport, Prima Sport.

CSU Atlassib Sibiu primește vizita echipei din Craiova


 

Baschetbaliștii sibieni joacă sâmbătă, de la ora 19:00, pe teren propriu, în compania celor de la SCM U Craiova, în cadrul etapei a VIII-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Meciul va fi primul, de la lansarea campaniei ”Sport fără fumuri” și sperăm că mesajele jucătorilor noștri au fost receptate de public.

Înaintea meciului, Lawrence Gilbert și Dan Fleșeriu au declarat:

”Craiova este o echipă foarte bună, cu jucători experimentați și, cu siguranță, vor veni la Sibiu să lupte. Își vor dori să câștige, la fel ca și noi, și cred că va fi un meci mare. Vom avea nevoie de multă energie, la fel cum au și ei. Fanii noștri sunt, într-adevăr, al 6-lea jucător și avem nevoie de susținerea lor. De fiecare dată când auzim tobele bătând sau când vedem steagurile fluturând, ne dau energie. Sunt cu adevărat al 6-lea jucător și avem nevoie de ei”, a spus Gilbert.

”Întâlnim lidera la zi din campionat și sper să dăm e replică cât se poate de dură. Probabil va fi cel mai puternic adversar de până acum, după ce am întâlnit Steaua în prima etapă de pe teren propriu. Lucrul acesta, însă, nu ne mai sperie, avem și noi victoriile noastre, și cred că putem oferi spectatorilor, și de data aceasta, un meci spectaculos și eficient, în același timp. Sunt mici probleme în lot, pentru că ne antrenăm foarte tare, dar sper că până la ora meciului să fie toate rezolvate. Dacă nu, ca de fiecare dată, sper ca jucătorii să treacă peste durere și să joace. În momentul acesta, după a treia victorie consecutivă, jocul contează mai mult decât rezultatul. Sper ca suporterii să vină în număr cât mai mare la sală și să demonstrăm tuturor că baschetul contează, în Sibiu, și suportul lor v fi extrem de important, pentru a arăta întregului oraș că trăim pentru baschet.”, a declarat antrenorul principal Dan Fleșeriu.

Partida de sâmbătă începe la orele 19:00 și va fi transmisă LIVE pe Digi Sport.

CSU Sibiu face apel, încă o dată, la suporterii care se vor afla la Sala Transilvania, la meciul de mâine seară, și îi îndeamnă să evite să mai fumeze pe holurile sălii, în timpul pauzei și a partidei, și să uitilizeze spațiile amenajate pentru fumat, de la ieșirile principale. Ne dorim sport fără fumuri!

 


1222928 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 0/0 0
2 CSM CSU Oradea 0/0 0
3 CSO Voluntari 0/0 0
4 CSM Constanța 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CS Rapid Bucuresti 0/0 0
7 CS Dinamo Bucuresti 0/0 0
8 BC CSU SIBIU 0/0 0
9 CSM Tg.Mureș 0/0 0
10 Corona Brașov 0/0 0
11 SCMU Craiova 0/0 0
12 CS Municipal Galati 0/0 0
13 CS SCM Timisoara 0/0 0
14 CS Valcea 1924 0/0 0
15 CSA Steaua Bucuresti 0/0 0
16 CS Municipal Ploiesti 0/0 0

PARTENERI