logo-csu
Urmatorul meci
CSM Tg.Mureș VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor - 2024-09-27 7:00 PM

FRB TV, Digi Sport, Prima Sport.

CSU Atlassib Sibiu primeşte sâmbătă vizita celor de la Energia Tg. Jiu



CSU Atlassib Sibiu primește vizita celor de la CS Energia Targu Jiu, sâmbătă, de la orele 17:30, la Sala Trasilvania. Încurajați de evoluțiile din ultimele partide, sibienii speră într-o primă victorie, pe teren propriu, în acest sezon.



Înaintea partidei, Kevin Hardy susține că el și colegii săi sunt în formă bună și speră la un meci bun.

”Venim după o victorie mare la Pitești, știm că meciul de mâineva fi greu, dar suntem bucuroși să jucăm acasă și sperăm să facem prima victorie pe teren propriu, în actualul sezon. Am fost foarte entuziasmați după ultimul meci (n.r. cel cu BCM U Pitești), a fosto victorie mare, maiales prin prisma faptului că am jucat în deplasare. Energia este o echipă foarte bună, au shooteri foarte buni, jucători foarte buni și tot ce trebuie să facem noi este îi blocăm și să jucăm ca o echipă. Va fi un meci extraordinar sâmbătă și mi-aș dori ca toți suporterii să vină la sală să ne vadă jucând”, a spus Hardy.

Dan Fleșeriu crede că ar fi nemaipomenit ca elevilor săi să le reușească o a treia victorie a sezonului.

”Încercăm să jucăm cât mai bine și, dacă se poate, să și câștigăm, așa cum am făcut-o în ultimele trei meciuri, dintre care, pe ultimul l-am câștigat. Ar fi bine pentru noi să legăm două victorii consecutive. Ar fi senzațional din punct de vedere al clasamentului, dar ne întâlnim cu o echipă foarte bună, care joacă în Cupele Europene. Ei au avut o zi în plus de refacere, față  de noi, au jucat marți noi am jucat miercuri și pe hârtie ei sunt favoriți. Energia are o singură victorie în campionat, din această cauză, pentru noi ar fi important săreușim a treia victorie, dar repet, aujucători foarte valorosi, joacă în Cupele Europene și au ca obiectiv anunțat public, câștigarea titlului campionatului. Sunt o echipă foarte bună, dar  pe noi acest lucru nu poate decât să ne motiveze și mai mult, la fel cum ne-a motivat în meciul cu Clujul, cu Tg. Mureş și cu Pitești”, spune Fleșeriu, antrenorul principal al CSU Atlassib Sibiu.

Meciul de mâine începe la ora 17:30 și va fi transmis live pe Digi Sport. În pauza partidei, CSU Sibiu organziează, ca de obicei, o tombolă în cadrul căreia puteți câștiga produse Decathlon, vouchere de la Aria și bilete gratuite la meciul următor, pe care CSU Atlassib Sibiu îl va susține pe teren propriu.

Tot sâmbătă, echipa de juniori a CSU Sibiu U14 joacă de la orele 13:00, la Sala Transilvania cu cealaltă echipă sibiană, CSS Sibiu, iar duminică, de la 09:45, elevii lui Alex Kovacs, de la CSU Sibiu U16 joacă în compania celor de la LPS Târgu Mureș.

 


1223319 vizualizari

Galerie foto

Galerie video



CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 0/0 0
2 CSM CSU Oradea 0/0 0
3 CSO Voluntari 0/0 0
4 CSM Constanța 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CS Rapid Bucuresti 0/0 0
7 CS Dinamo Bucuresti 0/0 0
8 BC CSU SIBIU 0/0 0
9 CSM Tg.Mureș 0/0 0
10 Corona Brașov 0/0 0
11 SCMU Craiova 0/0 0
12 CS Municipal Galati 0/0 0
13 CS SCM Timisoara 0/0 0
14 CS Valcea 1924 0/0 0
15 CSA Steaua Bucuresti 0/0 0
16 CS Municipal Ploiesti 0/0 0

PARTENERI