logo-csu
Urmatorul meci
CSM Tg.Mureș VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor - 2024-09-27 7:00 PM

FRB TV, Digi Sport, Prima Sport.

CSU Atlassib Sibiu pierde confruntarea cu Energia Târgu Jiu


 

Misiunea baschetbaliștilor sibieni, aceea de accedere în Playoff, e tot mai grea, după ultima înfrângere suferită pe teren propriu. Partida dintre CSU Atlassib Sibiu și Energia Târgu Jiu s-a terminat 76-80 (22-21, 11-24, 22-16, 21-19).

Meciul din această seară a avut un început echilibrat, CSU Sibiu reușind să termine primul sfert al întâlnirii cu un avantaj  firav de un punct. Următoarele 10 minute de joc însă le-au dat șansa oaspeților să se distanțeze serios, astfel că la pauză, Energia Târgu Jiu a intrat la vestiare cu un avantaj de 12 puncte, scor 33-45. În următoarele două sferturi jucătorii CSU au luptat să reducă din diferență, însă lucrurile nu au stat așa cum și-ar fi dorit, astfel că Energia Târgu Jiu și-a adjudecat victoria cu un avantaj de 4 puncte. În conferința de presă care a urmat după meci, antrenorul CSU Atlassib Sibiu, Miodrag Perisic, a ținut să ceară scuze suporterilor pentru insuccesul echipei sale. ”A fost un meci ciudat. Am jucat fără Matija Ceskovic, jucător foarte important pentru noi, iar Calotă a jucat așa cum a putut în condițiile în care are această problemă la mâna dreaptă. Astăzi s-a forțat și nu știu care va fi situația lui după meciul acesta. Procentajele, după cum ați văzut, au fost groaznice la aruncările de 3 puncte. La fel la aruncările libere, dar în mod special la cele de trei puncte. Vreau să îmi cer scuze suporterilor și vreau să le mulțumesc încă o dată pentru că ei au fost extraordinari. Ei au fost cei mai buni, noi însă nu i-am urmat.  Îmi imaginam dinainte că meciul va fi dificil, pentru că Energia este o echipă foarte bună. Am avut probleme pentru că nu am putut deschide atacul. Dacă ar fi jucat Matija iar Calotă nu ar fi avut această problemă cu entorsa, situația era cu totul alta. Bojovic a făcut repede 4 faulturi și am fost obligați să îl scoatem, iar când l-am reintrodus a fost prea târziu. Noi am câștigat 3 sferturi din 4, dar nu știu ce s-a întâmplat în sfertul al doilea. L-am pierdut la 13 puncte diferență. În primele 5 minute ale sfertului al doilea nu am marcat deloc. Nu știu ce s-a întâmplat, care este motivul. Defapt ei au câștigat meciul din sfertul doi”, a declarat Miodrag Perisic. Întrebat despre șansele echipei sale de accedere în PlayOff, Perisic a declarat: ”Cred că mai avem șanse, dacă vom câștiga. Problema noastră este că am pierdut 5 din ultimele 6 meciuri. Nu vreau să mă plâng, dar ultimele antrenamente nu s-au desfășurat în parametrii normali: Bojovic a fost bolnav toată săptămâna trecută, Matija a lipsit și el, Calotă nu s-a prea putut antrena, având entorsă la deget. Am încercat să ne antrenăm cât mai bine, dar e greu în astfel de condiții. Acum noi trebuie să continuăm, să încercăm să fim mai buni și să vedem în ce formulă vom merge miercuri la Mureș. Nu cred că vom fi compleți nici la următorul meci”.

Antrenorul oaspeților s-a declarat mândru de jucătorii lui. ”În primul rând vreau să urez succes echipei Sibiului pentru restul campionatului și în Final Four-ul Cupei României. Înainte de a veni la Sibiu am avut probleme mari, așa că am făcut deplasarea fără doi dintre cei mai buni jucători ai noștri: Glyniadakis și Kremen, iar misiunea noastră părea foarte dificilă. Sigur că ne-am făcut planul diferit și le-am spus jucătorilor mei să joace inteligent în defensivă și așa am reușit. Ei (n.r. jucătorii CSU Atlassib Sibiu) au avut probleme în a ne stopa, pentru că îl avem pe Darby pe poziția 4 și lui Popovic și Zyle le-a fost greu să îl oprească”, a declarat Antonis Constantinides, antrenorul Energiei Târgu Jiu.

Pentru CSU Atlassib Sibiu a marcat Christopher Lee 20 de puncte, Brandon Johnson și Milos Bojovic câte 15 puncte, Leroy Hurd 12 puncte, Octavian Popa Calotă 10 puncte și Slobodan Popovic 4 puncte. Următorul meci al sibienilor va avea loc miercuri, 4 martie 2015, în deplasare la BC Mureș Târgu Mureș. 


1223749 vizualizari

Galerie video



CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 0/0 0
2 CSM CSU Oradea 0/0 0
3 CSO Voluntari 0/0 0
4 CSM Constanța 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CS Rapid Bucuresti 0/0 0
7 CS Dinamo Bucuresti 0/0 0
8 BC CSU SIBIU 0/0 0
9 CSM Tg.Mureș 0/0 0
10 Corona Brașov 0/0 0
11 SCMU Craiova 0/0 0
12 CS Municipal Galati 0/0 0
13 CS SCM Timisoara 0/0 0
14 CS Valcea 1924 0/0 0
15 CSA Steaua Bucuresti 0/0 0
16 CS Municipal Ploiesti 0/0 0

PARTENERI