logo-csu
Urmatorul meci
CSM Tg.Mureș VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor - 2024-09-27 7:00 PM

FRB TV, Digi Sport, Prima Sport.

CSU Atlassib Sibiu luptă vineri, pentru victorie, cu Energia Tg. Jiu


 

 

Baschetbaliștii sibieni primesc vineri, vizita celor de la Energia Târgu Jiu, la Sala Transilvania, de la orele 17:00. Meciul este unul cu miză importantă, în vederea accederii în Play Off.

 

Partida programată vineri la Sibiu se anunță a fi una extrem de echilibrată. CSU Atlassib Sibiu luptă pentru câștigarea celor două puncte care să-i ajute in clasarea între primele 8 echipe din campionat. Misiunea nu va fi însă ușoară.

“Mă aștept la un meci greu, un meci dificil. Am jucat până acum de trei ori cu ei, ne-au învins de două ori, o dată am câștigat noi. Cred că sunt o echipă bună, dar și noi suntem buni, și cred că va fi un meci echilibrat. Cel mai probabil vor veni aici încercând să își ia revanșa, după ce au pierdut în ultimul meci cu noi calificarea în Final Four-ul Cupei României. Probabil au avut impresia că au fost dezavantajați și e normal ca, după ce pierzi un meci cu o echipă, să îți dorești să îți iei revanșa.”, a spus Brandon Johnson. Acesta le-a transmis suporterilor, încă o dată, toată aprecierea sa. ”Așa este în sport, când câștigăm, toată lumea e fericită, iar când pierdem lumea e mai furioasă. Ca jucător al CSU, apreciez mult sprijinul fanilor și, chiar dacă am pierdut câteva meciuri, sper să continue să vină la sală să ne susțină și să ne dea energia de care avem nevoie, pentru a putea continua să luptăm”, a mai spus Brandon Johnson.

Antrenorul CSU Atlassib Sibiu speră ca, în partida de vineri, elevii săi să fie cei mai buni. ”Cu siguranță va fi un meci greu. Este un meci important, pentru ambele echipe, un pas important în accederea în PlayOff. Din păcate, la fel ca în ultimele două-trei săptămâni, probabil nu vom fi compleți. Indiferent cu ce bancă vom juca, va trebui să facem tot ce putem pentru a câștiga cele două puncte. Nu mă gândesc dacă cei de la Energia Tg. Jiu vor căuta revanșa, mă gândesc la noi, la faptul că vineri seara, noi trebuie să fim cei mai buni. Au o echipă bună și ne concentrăm pe modul în care trebuie să pregătim acest meci pentru a câștiga. Asta este cel mai important. Fanii noștri ne ajută foarte mult, iar noi încercăm să le oferim tot ce putem. Uneori e greu, dar trebuie să rămânem uniți, să continue să susțină echipa, iar noi să continuăm să le oferim tot ceea ce putem. Sper într-o victorie, iar așa situația va fi mai bună”, spune Miodrag Perisic, antrenorul CSU Atlassib Sibiu.

Partida dintre CSU Atlassib Sibiu și Energia Târgu Jiu se joacă vineri, de la orele 17:00, și nu este televizată. În tur, Energia Târgu Jiu și-a adjudecat victoria pe teren propriu, împotriva echipei noastre, scor 69-53.

 


1223742 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 0/0 0
2 CSM CSU Oradea 0/0 0
3 CSO Voluntari 0/0 0
4 CSM Constanța 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CS Rapid Bucuresti 0/0 0
7 CS Dinamo Bucuresti 0/0 0
8 BC CSU SIBIU 0/0 0
9 CSM Tg.Mureș 0/0 0
10 Corona Brașov 0/0 0
11 SCMU Craiova 0/0 0
12 CS Municipal Galati 0/0 0
13 CS SCM Timisoara 0/0 0
14 CS Valcea 1924 0/0 0
15 CSA Steaua Bucuresti 0/0 0
16 CS Municipal Ploiesti 0/0 0

PARTENERI