logo-csu
Urmatorul meci
CSM Tg.Mureș VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor - 2024-09-27 7:00 PM

FRB TV, Digi Sport, Prima Sport.

CSU Atlassib Sibiu luptă pentru trofeul Cupei României


Baschetbaliștii sibieni pleacă la Pitești, acolo unde joi și vineri se dispută Final Four-ul Cupei României 2015. Echipa sibiană a reușit calificarea după aproape 8 ani de absență din această fază a competiției,  după ce a eliminat tururile anterioare CSM Oradea și Energia Târgu Jiu.

 

Jucătorii CSU Atlassib Sibiu par extrem de motivați și își doresc să termine sezonul cu un rezultat bun în Final Four-ul Cupei României.  ”În ultima săptămână ne-am antrenat mult mai bine și am încercat să stabilim câteva lucruri. Cred că avem o șansă în meciul cu Mureșul. În ultima confruntare cu ei am avut ocazia să conducem, dar nu am avut puterea de a termina meciul cu o victorie. În aceste două zile de Cupă avem șansa să jucăm mai bine și sper să câștigăm meciul cu Mureșul.Este singurul lucru la care trebuie să ne gândim acum. Și fanii au venit și la antrenament și ne-au transmis susținerea lor. Cred că aici sunt cei mai buni fani din România. Anul trecut ne-au sprijinit când aveam mai multă nevoie, iar anul acesta au continuat în ciuda rezultatelor noastre. Sper să nu îi dezamăgim pe cei care iubesc Sibiul și această echipă. În Cupa României sunt patru echipe foarte bune, cred că Mureșul este într-o formă foarte bună, pentru că au jucat foarte bine în această a doua parte a campionatului, dar cred că orice este posibil. Dacă vom câștiga meciul cu Mureșul vom juca împotriva celor de la Timisoara sau Pitești. Pentru început, cred că trebuie să ne concentrăm, în meciul cu Mureșul, din primul minut, apoi vom vedea ce se va întâmpla. Eu sper să facem un joc bun, să nu dezamăgim suporterii Sibiului”, a spus Milos Bojovic, căpitanul CSU Atlassib Sibiu. Referitor la ultimele zile, petrecute într-un cantonament cu echipa, Bojovic s-a declarat foarte încântat. ”Cred ca a fost o idee foarte bună. Poate ar fi fost bine să facem acest lucru și mai devreme, în acest sezon. Suntem puțin mai apropiați, dar ceea ce trebuie să facem noi acum este să ne concentrăm, să dăm totul pe teren, pentru că avem o mare responsabilitate față de oamenii de aici care iubesc baschetul și acest club. Sper să jucăm în așa fel încât ei să fie mulțumiți și să câștigăm”, mai spune căpitanul.

 

Antrenorul CSU Atlassib Sibiu crede că fiecare dintre cele patru echipe din Final Four-ul Cupei Româiei au șanse egale în câștigarea trofeului.  ”La Cupa României fiecare echipă are șanse 25 la sută. Sunt patru echipe, deci fiecare, consider eu, are șansa ei. În ultima lună am jucat cu celelalte echipe participante în Final Four și le cunoaștem jocul, dar întotdeauna meciul următor este cel mai greu. Cum am vorbit și cu băieții, o să dăm tot ce putem și mergem acolo cu dorința de a câștiga. Să sperăm că vom și reuși. Din fericire am reușit să îi recuperăm pe toți jucătorii și sperăm să facem treabă bună. Cupa României este un altfel de competiție, nu este ca și în Campionat. Sunt 40 de minute în care, dacă o echipă prinde o zi bună, se poate întâmpla orice”, a declarat Cătălin Vulc, antrenorul CSU Atlassib Sibiu.

 

În primul tur al Cupei României, CSU Atlassib Sibiu a eliminat CSM Oradea, iar ulterior a trecut de CS Energia Târgu Jiu.  

 

Meciurile  din Final Four sunt programate astfel:

02.04.2015

CSU Atlassib Sibiu – BC Mures Tg. Mureș -ora 17:15, în direct pe DIGI SPORT

BC Timișoara – BCMU Pitești-ora 19:45, în direct pe DIGI SPORT

03.04.2015

Finala mică-ora 15:30

Finala mare-ora 18:00, în direct pe DIGI SPORT

 

 


1223690 vizualizari

Galerie video



CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 0/0 0
2 CSM CSU Oradea 0/0 0
3 CSO Voluntari 0/0 0
4 CSM Constanța 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CS Rapid Bucuresti 0/0 0
7 CS Dinamo Bucuresti 0/0 0
8 BC CSU SIBIU 0/0 0
9 CSM Tg.Mureș 0/0 0
10 Corona Brașov 0/0 0
11 SCMU Craiova 0/0 0
12 CS Municipal Galati 0/0 0
13 CS SCM Timisoara 0/0 0
14 CS Valcea 1924 0/0 0
15 CSA Steaua Bucuresti 0/0 0
16 CS Municipal Ploiesti 0/0 0

PARTENERI