logo-csu
Urmatorul meci
CSM Tg.Mureș VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor - 2024-09-27 7:00 PM

FRB TV, Digi Sport, Prima Sport.

CSU Atlassib Sibiu luptă astăzi pentru o victorie la Mureș


 

Baschetbaliștii sibieni au plecat optimiști la Mureș și speră într-o victorie împotriva echipei gazdă. Partida programată în etapa a XXII-a se desfășoară la Sala Sporturilor din Târgu Mureș de la 19:30 și este difuzată în direct, pe Digisport.

 

Chiar dacă, în ultima perioadă, rezultatele partidelor derulate de CSU Atlassib Sibiu nu au fost cele așteptate, baschetbaliștii sibieni au plecat optimiști și determinați la Mureș. Speră într-o victorie, importantă pentru ei, care să îi mențină printre echipele cu șanse la Play-Off. ”Sper să jucăm mai bine decât în ultimul meci și să fim mai motivați pentru că șanse la Play-Off mai avem. Trebuie să jucăm bine din primul minut și să ținem rezultatul cel puțin la egalitate iar în a doua jumătate a meciului să avem șansa să învingem. Nu cred că sunt mai buni decât noi, avem șanse să câștigăm”, a declarat Milos Bojovic, căpitanul CSU Atlassib Sibiu.

Din păcate, și la această partidă, există jucători care, din pricina problemelor medicale nu sunt apți complet, însă antrenorul galben-albaștrilor speră ca jocul băieților să le aducă victoria. ”Încercăm să facem un joc bun și să câștigăm acest meci pentru a avea speranțe la Play-Off. Atmosfera în echipă este normală, ca și până acum. Sigur că trebuie să ne capacităm mai mult, să ne concentrăm mai mult, pentru a putea câștiga. Din păcate, avem aceleași probleme medicale de până acum”, a declarat Cătălin Vulc, antrenorul CSU Atlassib Sibiu.

Legat de îngrijorarea echipei organizatoare, exprimată în mass media, referitoare la suporterii sibieni care vor face merge la Târgu Mureș, pentru a ne susține echipa, precizăm faptul că CSU Sibiu nu s-a ocupat organizarea deplasării acestora. Din informațiile care ne-au parvenit, și care au fost transmise deja de noi reprezentanților Clubului mureșean, aproximativ 10-15 suporteri vor merge, pe cont propriu la Mureș.  

Avem speranțe că partida se va desfășura în spiritul fair-play-ului, de ambele părți, atât în tribune, cât și pe teren.

 

 


1223741 vizualizari

Galerie video



CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 0/0 0
2 CSM CSU Oradea 0/0 0
3 CSO Voluntari 0/0 0
4 CSM Constanța 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CS Rapid Bucuresti 0/0 0
7 CS Dinamo Bucuresti 0/0 0
8 BC CSU SIBIU 0/0 0
9 CSM Tg.Mureș 0/0 0
10 Corona Brașov 0/0 0
11 SCMU Craiova 0/0 0
12 CS Municipal Galati 0/0 0
13 CS SCM Timisoara 0/0 0
14 CS Valcea 1924 0/0 0
15 CSA Steaua Bucuresti 0/0 0
16 CS Municipal Ploiesti 0/0 0

PARTENERI