logo-csu
Urmatorul meci
CSM Tg.Mureș VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor - 2024-09-27 7:00 PM

FRB TV, Digi Sport, Prima Sport.

CSU Atlassib Sibiu joaca miercuri la Pitesti. Igor Mijajlovic este noul jucator al galben-albastrilor


 

Sibiul se intareste cu un nou jucator, inaintea meciului cu Pitestiul, in persoana lui Igor Mijajlovic.  Deocamdata nu este sigur daca va evolua in urmatoarea etapa de campionat, cea care se joaca miercuri, la Pitesti.

 

Sibienii se pregatesc intens pentru meciul de miercuri, pe care il vor disputa in deplasare cu BCM U Pitesti, de la orele 18:00. Desi au adversar redutabil, capitanul sibienilor este optimist ca vor face un rezultat pozitiv.  

“ E un meci dificil, ca oricare altul din campionat. Asa cum am mai spus, e un campionat foarte puternic, cu echipe echilibrate. Pitestiul a dovedit ca este o echipa puternica, e una dintre pretendentele la play-off si, poate, cine sie, si mai sus. Totusi, noi mergem acolo la victorie, ne dorim foarte mult o victorie. Am fost aproape in ultimele doua meciuri, dar din pacate nu am reusit. Speram sa avem un rezultat pozitiv cu Pitestiul, a declarat,  Octavian Popa Calota:

Antrenorul sibian spera ca elevii sai sa joace mai bine in partida de miercuri, cu echipa din Pitesti.

 “Au un lot extrem de valoros si echilibrat, cu jucatori cu multa experienta, chiar si in campionatul Romaniei. Au dezavantajul ca pleaca cu punctele penalizare de la federatie. Chiar daca au deja cateva victorii,  sunt in spate in clasament. Va fi un meci extrem de greu pentru noi, mai ales ca se joaca pe terenul lor.  Noi venim dupa doua meciuri in care am fost aproape sa castigam, dupa doua meciuri in care am alternat minute bune cu minute proaste si sper ca in meciurile care urmeaza sa avem din ce in ce mai multe minute in care jucam bine. Atunci cred ca putem pretinde sa si castigam. E timpul sa facem o victorie, fiind atat de aproape de ceilalti adversari de pana acum”, a declarat Dan Fleseriu, antrenorul CSU Atlassib Sibiu.

Jucatorilor CSU Atlassib Sibiu li s-a alaturat astazi, la antrenamente, sarbul Igor Mijajlovic. Deocamdata el asteapta pentru ca toate formalitatile sa fie indeplinite si, in functie de acestea, se va stabilii daca va putea evolua in meciul de miercuri.

Noul jucator vine exact pe pozitia pe care am suferit, cea de play maker, si sper sa puna mai multa ordine in echipa si va fi jucatorul de care avem nevoie. Am asteptat mult pana sa il luam pe el, l-am ales dintre multi jucatori, si sunt convins ca ne va ajuta mult”, a mai spus Dan Fleseriu.

Igor Mijajlovic, baschetbalist de origine sarba, in varsta de 31 de ani, masoara 1,93m.  Baschetbalistul vine la CSU, dupa ce si-a inceput sezonul 2015/2016 alaturi de echipa Kaposvári din Ungaria. Anterior a mai jucat pentru echipe din Macedonia si Slovenia, dar si in liga nationala de baschet de la noi din tara, in sezonul 2009-2010, la CS Otopeni.

 “Sunt extrem de incantat sa vin intr-un oras ca Sibiu si la o echipa cu traditie, asa cum este CSU Sibiu. Primele impresii sunt intotdeauna bune, cred ca este o echipa buna. De cand am fost in Romania, in 2009-2010, am urmarit rezultate, statistici. In acest moment stiu putine lucruri despre echipe, dar urmeaza sa ma documentez, sa vad cateva meciuri, sa vad cateva echipe cu care urmeaza sa jucam. Nu am prea mult timp pentru a ma adapta, dar voi face tot ce imi sta in putinta, sa ma integrez in echipa cat mai curand posibil. De cand am jucat in Romania, in 2009-2010, stiu ca Sibiul avea suporteri foarte galagiosi si imi era foarte greu sa joc in postura de adversar. Vreau sa le promit ca de la primul antrenament, de la primul meci, voi incerca sa fac tot ce imi sta in putinta pentru a ma acomoda si pentru contribui la victoriile echipei”, a declarat Igor Mijajlovic.

Partida dintre CSU Atlassib Sibiu si BCM U Pitesti va avea loc miercuri, 28 octombrie2015, de la orele 18:00 si nu va fi televizata.

 


1223235 vizualizari

Galerie video



CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 0/0 0
2 CSM CSU Oradea 0/0 0
3 CSO Voluntari 0/0 0
4 CSM Constanța 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CS Rapid Bucuresti 0/0 0
7 CS Dinamo Bucuresti 0/0 0
8 BC CSU SIBIU 0/0 0
9 CSM Tg.Mureș 0/0 0
10 Corona Brașov 0/0 0
11 SCMU Craiova 0/0 0
12 CS Municipal Galati 0/0 0
13 CS SCM Timisoara 0/0 0
14 CS Valcea 1924 0/0 0
15 CSA Steaua Bucuresti 0/0 0
16 CS Municipal Ploiesti 0/0 0

PARTENERI