logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS

CSO Voluntari

Sala Transilvania - 2024-04-20 8:00 PM

FRB TV

Continuăm returul cu o nouă victorie


BC CSU Sibiu continuă returul de campionat cu o nouă victorie, în compania celor de la CSM Focșani, SCOR 87-70, și se pregătește de un nou duel, cu BCM U FC Argeș Pitești, miercuri, de la ora 19:00, LIVE pe FRB TV. 

 

Baschetbaliștii sibieni au reușit o nouă victorie, în Sala Trivale din Pitești, acolo unde au disputat luni, de la orele 17:00, o nouă partidă din cadrul returului de campionat, în compania celor de la CSM Focșani. Deși partida a început sub semnul echilibrului, BC CSU Sibiu a dominat partida, grație jocului colectiv. Adevrsarii nu au avut nicio șansă, astfel că galben-albaștri și-au trecut în cont a doua victorie a returului, scor 87-70.

 

”A fost un meci mai greu decât cel cu Miercurea Ciuc, dar ne așteptam la acest lucru. Mă bucur că am câștigat iar acum va trebui să profităm de ziua liberă pentru a ne reface înaintea meciului cu Piteștiul, care va fi, cu siguranță, un meci foarte tare. Sunt o echipă foarte puternică, au jucători experimentați, iar noi va trebui să jucăm bine timp de 40 de minutte, nu ne putem permite nici mpcar un minut să fim neconcentrați, un meci în care va trebui să dăm totul pe teren și să facem totul ca să câștigăm”, a spus Aurelian Gavriloaia, la finalul partidei cu CSM Focșani. 

 

”A fost o partidă asemănătoare cu cea cu Miercurea Ciuc, cel puțin din punctul nostru de vedere. Am ratat însă mai mult din situașii clare de joc. Echioa Focșaniului este o echipă puternică, cu jucători experimentați, și a fost dificil să ne apărăm la ei. Mă bucur pentru rezultat, nu contează punctele ci că nu este nimeni accidentat și că putem să ne pregătim în continuare pentru ceea ce ne așteaptă săptămâna viitoare. Cu Piteștiul va fi un derby pentru acest turneu. Va fi un meci foarte greu, așa cum a fost și la Sibiu. Atunci am reușit să câștigăm. Sincer, primul nostru obiectiv va fi, în continuare, să nu se accidenteze nimeni și vom juca atât de puternic cât se va putea și sperăm să avem șanse să obținem victoria. Repet, principalul nostru obiectiv este Fiba Europe Cup”, a spus Dan Fleșeriu. 

 

Cel mai bun jucător din tabăra BC CSU Sibiu a fost Jayce Johnson, care a încheiat în double-double, cu 18 puncte, 16 recuperări, urmat de avier Rathan cu 17p, 9rec., 6 assists, Marquis Addison cu 16p, 7 assits, 6 rec., Blake Reynolds 15p, 8 rec., 2 assists, Kaelin Jackson 10p., 3 assists, 2 rec., Aurelian Gavriloaia 5p, Robert David Stan 3p, 3 rec., Cristian Cerbu 1p.

 

BC CSU Sibiu joacă următorul meci, tot la Pitești, cu echipa gazdă a turneului 8 din cadrul Ligii Naționale de Baschet Masculin, miercur, 17 martie, de la orele 19:00, partidă ce va fi transmisă LIVE pe FRB TV. 

 

 


524921 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI