logo-csu
Urmatorul meci
CSM Tg.Mureș VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor - 2024-09-27 7:00 PM

FRB TV, Digi Sport, Prima Sport.

Confruntarea cu liderul se joacă mâine la Sala Transilvania



CSU Atlassib Sibiu primește vizita liderului din clasament, Steaua CSM Eximbank. Sibienii își doresc extrem de mult o victorie și sunt pregătiți să dea totul pe teren. Partida se dipută duminică, de la ora 18:00, la sala Transilvania. În pauza meciului fanii pot câștiga tricouri galbene FAN#1.

 

Misiunea galben-albaștrilor nu va fi una ușoară. Liderul clasamentului, Steaua CSM Eximbank, are un sezon foarte bun și a reușit să obțină până acum  14 victorii. Doar două echipe au reușit să câștige confruntările cu Steaua. ”Steaua este una dintre echipele cele mai bune din liga noastră, joacă foarte bine și au pierdut doar două meciuri în acest sezon. Cred însă că avem șansa să îi batem pentru că jucăm pe teren propriu, în sala noastră, avându-I alături pe fani. Am pregătit bine meciul și cred că dacă vom juca așa cum am jucat în ultima săptămână la antrenamente, avem șanse mari să câștigăm. Avem nevoie  și de suportul fanilor, pentru că alături de ei ne e mai ușor să jucăm”, a declarat Matija Ceskovic.

Antrenorul CSU Sibiu, Miodrag Perisic, speră într-o victorie importantă pentru echipa sa. ” Jucăm cu o echipă care a pierdut doar două meciuri până acum, cu Mediașul și Asesoft, și amândouă meciurile au fost echilibrate, chiar dacă au pierdut. Până acum au arătat că sunt o echipă constantă, care joacă foarte bine, și, cu siguranță, misiunea noastră va fi una grea. Pe de altă parte, acest meci este foarte important pentru noi. Pe hârtie ei sunt favoriți, dar noi vom da totul pe teren, maximum concentrare și energie.  Sper ca sala să fie plină și cu susținerea tuturor să reușim o victorie foarte importantă pentru noi în campionat”, spune Miodrag Perisic.

Meciul se joacă în cadrul etapei a XIX-a, duminică 15 februarie 2015, de la orele 18:00 și este transmis de Digi Sport.

Fanii echipei galben-albastre care își vor susține echipa din tribună, au șansa, la pauza meciului, să câștige câte un tricou de fan. Cei care prind mingea aruncată în sală de mascota echipei, trebuie să coboare pe parchet pentru a arunca la coș. Cei care reușesc să marcheze câștigă un tricou FAN#1.

Iubitorii baschetului sibian sunt invitați să susțină activitatea echipei lor favorite donând 2% din impozitul pe venit Fundației Pro Baschet. Tot ce trebuie să facă este să completeze formularul 230, cu datele personale, și să îl depună la Administrația Financiară Sibiu, până pe 25 mai 2015. Formularul poate fi găsit la standul Fan Shop, la intrarea in Sala Transilvania, inaintea meciului de mâine.

 

 


1223758 vizualizari

Galerie foto

Galerie video



CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 0/0 0
2 CSM CSU Oradea 0/0 0
3 CSO Voluntari 0/0 0
4 CSM Constanța 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CS Rapid Bucuresti 0/0 0
7 CS Dinamo Bucuresti 0/0 0
8 BC CSU SIBIU 0/0 0
9 CSM Tg.Mureș 0/0 0
10 Corona Brașov 0/0 0
11 SCMU Craiova 0/0 0
12 CS Municipal Galati 0/0 0
13 CS SCM Timisoara 0/0 0
14 CS Valcea 1924 0/0 0
15 CSA Steaua Bucuresti 0/0 0
16 CS Municipal Ploiesti 0/0 0

PARTENERI