logo-csu
Urmatorul meci

CS Rapid Bucuresti

VS BC CSU SIBIU

Sala Rapid București - 2024-03-31 6:00 PM

FRB TV

BC CSU Sibiu si IFM continuă împreună


Compania IFM Sibiu rămâne alături BC CSU Sibiu și a decis să continue înțelegerea în cadrul unui parteneriat multi-anual, care să asigure o stabilitate colaborării începute în urmă cu 5 ani.

 

Mediul de afaceri sibian continuă să sprijine proiectele sportive, iar o dovadă în acest sens este și parteneriatul echipei noastre cu IFM Sibiu. Compania venită alături de echipa de baschet a Clubului nostru în 2017 și-a reafirmat dorința de a continua alături de cea mai iubită echipă sportivă a Sibiului și să își ia angajamentul de a fi alături de BC CSU Sibiu pentru a dezvolta împreună parteneriatul, de-a lungul mai multor sezoane.

 

”Perseverența echipei și determinarea de a lupta constant pentru victorie, ne-au determinat să continuăm parteneriatul cu echipa noastră de suflet BC CSU Sibiu în cadrul unei înțelegeri pe mai mulți ani. Suntem în continuare încrezători în potențialul echipei și mândri că alături de suporterii reîntorși în tribune putem să susținem echipa. Le dorim cât mai multe victorii în sezoanele ce urmează și încurajăm cât mai mulți sponsori să susțină marea familie galben-albastră“, a declarat Alex Măgdoiu, managing director IFM Efector.

 

”Mă bucur că partenerii noștri de la IFM au ales să continue alături de echipa noastră și în următoarele sezoane ca dovada a unui parteneriat care are deja un istoric benefic pentru ambele parti. Principiile comune și dorința de a dezvolta sănătos un proiect cât mai solid ne-au condus spre această concluzie de a ne uni forțele pe termen mai lung și mă bucur că și partenerii noștri împărtășesc cu noi acestă preocupare”, a declarat Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.

 

Ifm este o companie de familie, înființată în 1969, în Germania, care produce senzori și echipamente pentru automatizări industriale la nivel mondial. Compania a evoluat an de an și a ajuns una dintre cele mai mari companii la nivel mondial din domeniu, deservind clienți din 180 de țări. Ca o companie de dimensiuni medii, ifm combină caracterul internațional și forța inovatoare a unui grup de companii în creștere, cu flexibilitatea și proximitatea clienților unei companii mijlocii.

 

Oamenii de încredere, profesionalismul, portofoliul de produse extrem de variat și de o înaltă calitate,  au asigurat cheia succesului, mereu, în ifm.

 

Din anul 2015, de când a luat ființă în Sibiu, fabrica ifm a cunoscut o dezvoltare înfloritoare. Astăzi, numără peste 650 de angajați în cadrul ifm efector Romania și ifm prover Romania, care produc senzori de poziție și proces pentru diferite industrii. ifm electronic Romania cu sediul central tot in județul Sibiu, este societatea responsabilă de vânzările ifm în Romania.

 

Planurile de viitor sunt în continuare mari. Anul acesta a început construcția celei de-a doua fabrici din Sibiu, care are la bază ideea de a aduce împreună partea de vânzări cu cea de producție. Odată cu finalizarea lucrărilor, echipa se va mări considerabil.


299896 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 15/0 30
2 CSM CSU Oradea 12/3 27
3 BCMU FC Arges Pitesti 9/6 24
4 BC CSU SIBIU 7/8 22
5 CSO Voluntari 7/8 22
6 CSM ABC Athletic Constanta 6/9 21
7 CS Rapid Bucuresti 6/9 21
8 CSM Tg.Mureș 5/10 20
9 CS Dinamo Bucuresti 4/11 19
9 Corona Brașov 4/11 19

PARTENERI