logo-csu
Urmatorul meci

CS Rapid Bucuresti

VS BC CSU SIBIU

Sala Rapid București - 2024-03-31 6:00 PM

FRB TV

BC CSU Sibiu și CineGold duc baschetul pe marile ecrane!


Parteneriatul început în toamnă de BC CSU Sibiu și CineGold, primult multiplex deschis în orașul nostru, se dezvoltă frumos, din dragoste pentru iubitorii de baschet și de film. Cele două branduri au semnat un acord de exclusivitate valabil pentru întreg anul 2020, punând accentul pe originalitate și pe experiența pe care doresc să le-o ofere suporterilor BC CSU Sibiu și oamenilor care trec pragul CineGold, în general.

 

Începând cu luna februarie, surprizele se vor ține lanț la CineGold, prin parteneriatul cu BC CSU Sibiu. În primul rând, începând cu 11 februarie, abonații noștri vor avea 5% reducere la produsele ”food & drinks” în baza cardului CSU. Totodată, ei vor avea oricând posibilitatea de a alege unul dintre meniurile personalizate în culorile galben-albastre: ”Pick and PopCorn” (popcorn și suc), ”Vulturachos” (suc și nachos), ”Play Strong” (popcorn / nachos și bere) by BC CSU Sibiu. 2 lei din fiecare meniu vor fi alocați proiectelor clubului, fanii contribuind astfel activ la dezvoltarea acestui parteneriat.

 

Totodată, pe 14 februarie, se va ține prima seară de film ”CSU Movie Night”. Fanii vor fi invitați să însoțească echipa de la ora 20:00, la filmul „Cazul lui Richard Jewell”, urmând a fi organizată și o sesiune de poze și autografe, precum și o tombolă cu premii pentru cei prezenți.

 

Vor mai exista proiecții la care vor fi invitați partenerii BC CSU Sibiu, dar și unele filme dedicate copiilor din Sibiu care practică baschetul, aceștia urmând a primi reduceri substanțiale pentru pelicule ce au ca subiect sportul sau baschetul.

 

Începând cu luna martie, CineGold și BC CSU Sibiu duc baschetul pe marile ecrane! Astfel, în premieră pentru sportul românesc, meciurile din deplasare ce vor fi transmise pe DigiSport sau FRB Tv vor fi proiectate în sala de cinema! Nu se vor vinde bilete pentru aceste proiecții ci vor exista vouchere pe care clubul și CineGold le vor oferi suporterilor în urma unor acțiuni ce vor fi comunicate ulterior pe siteul www.bc-csusibiu.ro și pe conturile de Facebook și Instagram ”BC CSU Sibiu” și ”CineGold”.

 

 Această acțiune se dorește a fi una de susținere a fanilor care nu pot merge în deplasări și care se pot reuni la CineGold pentru a face galerie, pentru a se întâlni cu prietenii din tribună, pentru a se bucura de produse delicioase și de ecranul uriaș pe care va rula meciul. Pentru acești fani vom organiza concursuri cu premii, promoții speciale și vom pregăti multe alte surprize.

 

Nicolae Constantin, director general CineGold: „Suntem bucuroși de faptul că putem invita comunitatea BC CSU SIBIU la CineGOLD, să se simtă aproape de favoriții lor, chiar și atunci când sunt în deplasare, prin transmisiunile meciurilor de baschet, cât și prin diferitele evenimente pe care le vom organiza împreună cu echipa și suporterii. Din dragoste pentru baschet și film, cât și prin admirația pe care o avem pentru dedicarea suporterilor CSU, s-a născut acest proiect cu totul special și ne dorim foarte tare ca sibienii să se implice activ, susținând în acest fel clubul favorit!”

Horatiu Floca, director BC CSU Sibiu: ”Suntem foarte mândri de fanii care ne sunt alături la fiecare meci din deplasare. În același timp știm că, din cauza zilelor și orelor de joc, a distanțelor și programului pe care fiecare îl are, sunt foarte mulți suporteri care nu pot veni alături de echpă la București, Oradea, Timișoara sau Cluj. Astfel, ne bucurăm că am găsit cu sprijinul CineGold o variantă optimă, inedită și foarte interactivă de a-i aduce laolaltă pe suporterii rămași acasă, pentru a urmări împreună meciurile noastre. De asemenea, faptul că acum avem în Sibiu un multiplex modern și ofertant ne oferă prilejul de a organiza aici, la CineGold, întâlniri la film cu fanii, juniorii sau partenerii. Sunt convins că acest parteneriat se va dezvolta frumos, oferindu-le sibienilor posibilitatea de a petrece un timp liber de calitate!”

 

Ducem baschetul și povestea BC CSU Sibiu pe marile ecrane, doar la CineGold! Vă așteptăm alături de noi!

 


677310 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 15/0 30
2 CSM CSU Oradea 12/3 27
3 BCMU FC Arges Pitesti 9/6 24
4 BC CSU SIBIU 7/8 22
5 CSO Voluntari 7/8 22
6 CSM ABC Athletic Constanta 6/9 21
7 CS Rapid Bucuresti 6/9 21
8 CSM Tg.Mureș 5/10 20
9 CS Dinamo Bucuresti 4/11 19
9 Corona Brașov 4/11 19

PARTENERI