logo-csu
Urmatorul meci

CS Rapid Bucuresti

VS BC CSU SIBIU

Sala Rapid București - 2024-03-31 6:00 PM

FRB TV

BC CSU Sibiu joacă primele meciuri ale returului LNBM


BC CSU Sibiu ia startul în returul Ligii Naționale de Baschet, la Pitești acolo unde astăzi va juca, de la ora 16:00, în compania celor de la CSM Miercurea Ciuc, urmând ca mâine să dispute o nouă partidă cu echipa din Focșani, iar miercuri să se dueleze cu FC Argeș Pitești!Toate partidele vor fi LIVE pe FRB TV, iar duelul cu cei de la CS Municipal 2007 Focșani va fi transmis și pe DigiSport, luni, de la ora 17:00!

 

După pauza competițională și meciurile din cadrul Final Eight-ului Cupei României, returul Ligii Naționale începe astăzi. BC CSU Sibiu joacă primele trei meciuri cu CSM Miercurea Ciuc, CS Municipal 2007 Focșani și FC Argeș Pitești, în Sala Trivale, gazda turneului fiind echipa din Pitești. Înaintea partidelor, Jayce Johnson și Dan Fleșeriu au declarat: 

”Trebuie să ne concentram pe apărare, mai ales în meciul cu Piteștiul, dar ne concentrăm pe primul meci, iar apoi ne vom focusa pe următoarele două. Ne-am antrenat bine și asta cred că trebuie să facem, sa ne concentram pe apărare, căci cu o apărare bună, putem câștiga meciurile”, a spus Jayce Johnson,

”Urmeaza trei partide importante pentru noi. Trebuie să revenim, să facem victorii, pentru că suferim mult după ce s-a întâmplat în Cupa României. Ne-am antrenat din greu săptămâna aceasta pentru a reuși să facem partide bune la Pitești. Avem adversari, în primule două meciuri cu care am obținut victorii concludente în prima parte a campionatului. Va fi important și acum să facem victorii. Nu ne interesează diferența așa de mult. Ne pregătim, în același timp și pentru meciurile din Fiba Europe Cup și ar putea fi șansa noastră să facem, în loc de antrenamente, niște meciuri bune. Meciul cu Piteștiul va fi, cu siguranță vedeta turneului, cred că va fi foarte important în perspectiva clasării în Play Off, așa că va trebui să îl privim cu seriozitate maximă. Jucătorii sunt dezamăgiți și jos din punct de vedere mental. Fizic sunt în regulă, în afară de Lucas care nu va face depplasarea la Pitești. Este în recuperare încă, după accidentarea  de la Istanbul. Din păcate nu am reușit să îl recuperăm, s-a mai reaccidentat înainte de Cupă și de aceea a jucat și puțin în Cupă. Sperăm să îl recuperăm pentru Fiba Europe Cup, dacă nu, pentru ceea ce mai rămâne de jucat în campionat”, a spus Dan Fleșeriu.

 

Programul complet al turneului este următorul:

Duminică, 14 martie, ora 16:00, BC CSU Sibiu VS. CSM Miercurea Ciuc -LIVE pe FRB TV

Luni, 15 martie, ora 17:00,  CS Municipal 2007 Focșani VS. BC CSU Sibiu - LIVE pe DigiSport și FRB TV

Miercuri, 17 martie, ora 19:00, FC Argeș Pitești VS. BC CSU Sibiu- LIVE pe FRB TV.

 

BC CSU Sibiu are, la finalul turului de campionat, un bilanț de 11 victorii și 2 înfrângeri, clasându-se pe locul al doilea, cu 24 de puncte. 

 

 


513270 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 15/0 30
2 CSM CSU Oradea 12/3 27
3 BCMU FC Arges Pitesti 9/6 24
4 BC CSU SIBIU 7/8 22
5 CSO Voluntari 7/8 22
6 CSM ABC Athletic Constanta 6/9 21
7 CS Rapid Bucuresti 6/9 21
8 CSM Tg.Mureș 5/10 20
9 CS Dinamo Bucuresti 4/11 19
9 Corona Brașov 4/11 19

PARTENERI