logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CSM ABC Athletic Constanta

Sala Transilvania - 2024-04-25 8:00 PM

FRB TV

BC CSU Sibiu a susținut al doilea meci de verificare din presezon


BC CSU Sibiu a disputat astăzi, 9 septembrie, al doilea meci din presezon, de această pe terenul lui CSM CSU Oradea. Jocul a fost primul în noua sală pentru gazdele noastre, care au obținut victoria la final cu scorul de 86-76.

 

Prima partea a jocului a propus un joc echilibrat, cu câteva schimbări la conducere în primul act, care avea să fie câștigat de Oradea cu scorul de 23-20. Jocul și-a păstrat nota echilibrului, dar gazdele au speculat mai bine anumite momente și au reușit să intre la cabine cu un avantaj format din două cifre, 46-36. După revenirea de la cabine, balanța a înclinat mai mult tot în favoarea orădenilor, care au mai pus cinci puncte ecart. Băieții lui Miguel Angel Hoyo nu au cedat lupta până la final, chiar dacă rezultat final nu părea să mai poată fi modificat. Astfel diferența după 40 de minute de joc a fost de zece lungimi, 86-76.

 

Unai Medicote a fost principalul marcator al echipei noastre cu 19 puncte, lângă care a mai adăugat 5 recuperări și o pasă decisivă. Roberts Blumbergs și-a trecut în cont 14 puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă, iar Mirel Dragoste 12 puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive. Dallas Walton a totalizat 10 puncte și 6 recuperări. Au mai evoluat: Daniel Machon – 9 puncte, Baris Ozkan – 5 puncte, Vuk Djordjevic – 5 puncte, Mouhamed Barro – 2 puncte și Bogdan Badițașcu.

 

„Echipa a crescut față de primul meci din presezon. Avem multe lucruri de îmbunătățit și trebuie să continuăm să muncim, dar a fost mult mai bine decât acum o săptămână. Prima repriză a fost unul echilibrată și doar câteva mari greșeli în defensive au permis Oradiei să înscrie câteva coșuri ușoare, iar de aici a venit diferența la pauză. În partea a doua, Oradea a crescut intensitatea în defensivă și ne-a arătat multe lucruri pe care trebuie să le îmbunătățim în munca noastră de zi cu zi pentru a ajunge la acel nivel. Echipa nu a încetat să muncească și am putut termina meciul cu un sentiment mai plăcut decât săptămână trecută. A fost un test bun pentru a ne cunoaște greșelile și pentru a vedea intensitatea de joc de la una dintre cele mai bune echipe din campionat” a declarat Miguel Angel Hoyo.

 

Tehnicianul spaniol nu i-a avut la dispoziție la acest meci pe Aurelian Gavriloaia, plecat la naționala de baschet 3x3, dar nici pe Sebastian Ionescu și Daniel Banciu, ambii accidentați.

 

Pentru echipa noastră urmează două partide de verificare la Cupa Timișoara, care va avea loc la finalul săptămânii viitoare.


289718 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI