A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: fopen(/var/cpanel/php/sessions/ea-php74/PHPSESSIDa4bb8ee57472b562364efb16409fcecb): failed to open stream: No space left on device

Filename: drivers/Session_files_driver.php

Line Number: 156

Backtrace:

File: /home/bccsusibiu/public_html/application/core/MY_Controller.php
Line: 7
Function: __construct

File: /home/bccsusibiu/public_html/application/libraries/Frontend_Controller.php
Line: 6
Function: __construct

File: /home/bccsusibiu/public_html/application/controllers/Frontend.php
Line: 7
Function: __construct

File: /home/bccsusibiu/public_html/index.php
Line: 325
Function: require_once

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): Failed to read session data: user (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php74)

Filename: Session/Session.php

Line Number: 140

Backtrace:

File: /home/bccsusibiu/public_html/application/core/MY_Controller.php
Line: 7
Function: __construct

File: /home/bccsusibiu/public_html/application/libraries/Frontend_Controller.php
Line: 6
Function: __construct

File: /home/bccsusibiu/public_html/application/controllers/Frontend.php
Line: 7
Function: __construct

File: /home/bccsusibiu/public_html/index.php
Line: 325
Function: require_once

Arsic, Todorov, Șapera și Fleșeriu, despre meciurile din cadrul Turneului Elemer Tordai | CSU Sibiu
logo-csu
Urmatorul meci
CSM Tg.Mureș VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor - 2024-09-27 7:00 PM

FRB TV, Digi Sport, Prima Sport.

Arsic, Todorov, Șapera și Fleșeriu, despre meciurile din cadrul Turneului Elemer Tordai


 

Memorialul "Elemer Tordai" debutează astăzi, 27 august 2015, la orele 17:00, la Sala Transilvania, cu partida dintre BCM Pitești și Dinamo București, urmând ca echipa noastră să joace primul meci, din cadrul turneului, în compania celor de la Steaua CSM Eximbank București, de la orele 19:00.

 

Reprezentanții celor patru formații prezente la turneu își doresc o evoluție cât mai bună a jucătorilor lor, pe parchetul Sălii Transnilvania.

„Este primul turneu amical şi nu pot decât să îmi doresc ca jucătorii să evolueze mai bine de la meci la meci. Fiind un prim turneu amical o să văd şi eu ce poate fiecare în parte, dar o să înţeleagă ce aşteptări am şi eu de la ei. Nu suntem într-o situaţie extraordinară, deoarece nu avem tot lotul la dispoziţie, dar eu sunt mulţumit pentru faptul că am semnat cu jucători buni până în acest moment”, a declarat  Jovica Arsic, antrenorul celor de la BCMU Pitești. 

”Suntem onorați că am fost invitați la acest turneu și mulțumim, cu această ocazie, organizatorilor. Venim direct din cantonamentul de pregătire de la Mediaș, suntem la început, și ne dorim o chimie bună în acest turneu. Vrem să câștigăm turneul, dar este mult mai important să ne câștigăm fani, să ne cunoaștem mai bine, să închegăm relații de joc”, a spus Aleksandar Todorov, antrenorul echipei Dinamo București.

”Suntem într-o perioadă de pregătire iar meciurile de la Sibiu ne ajută să ne facem o imagine mai corectă despre jucători, despre echipă și despre locul în care suntem în acest moment. Vrem să ne folosim de acest turneul pentru a progresa în relațiile de joc și în omogenizarea echipei”, a spus Hristu Șapera, antrenorul principal al celor de la Steaua CSM Eximbank București.

”Turneul este un prim test, pentru a vedea dacă jucătorii pe care îi avem se ridică la nivelul campionatului din România. Nu putem vorbi încă de un joc de echipă elaborat, dar mă aștept ca fiecare dintre jucători să reușească să își arate calitățile în cadrul echipei și cu ajutorul coechipierilor”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul principal al CSU Atlassib Sibiu.

Vineri, de la orele 17:00, Steaua întâlnește echipa echipa nou promovată în Liga Națională de Baschet Masculin, Dinamo București, iar de la 19:00, galben albaștrii întră pe parchet în compania celor de la BCM Pitești. În ultima zi a ediției din acest an a Memorialului Tordai, echipa din capitală, Steaua CSM Eximbank joacă împotriva celor la Pitești, de la orele 11:00, iar CSU Atlassib Sibiu joacă ultimul meci, cu Dinamo București, delaorele 13:00.

Imediat după terminarea ultimului meci, va avea loc festivitatea de premiere, în urma căreia va fi atribuit trofeul Elemer Tordai, echipei câștigătoare a ediției 2015.

Memorialul Tordai se organizează anul acesta, pentru al 7-lea an consecutiv, în memoria unuia dintre cei mai iubiți baschetbaliști sibieni din toate timpurile, Elemer Tordai, răpus, în urmă cu 8 ani, de o boală necruțătoare. Tordai a fost unul dintre jucătorii emblematici ai clubului nostru, campion alături de CSU Sibiu, atât în 1995, cât și în 1999.

Pe tot parcursul celor trei zile ale turneului, la intrarea principală a Sălii Tansilvania, Asociația ONKOS Sibiiu, care sprijină persoanele care suferă de cancer, va amplasa două urne unde pot fi făcute donații.

Memorialul Elemer Tordai este un eveniment cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu și inclus pe Agenda Sportivă a orașului.

 

 


1223615 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 0/0 0
2 CSM CSU Oradea 0/0 0
3 CSO Voluntari 0/0 0
4 CSM Constanța 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CS Rapid Bucuresti 0/0 0
7 CS Dinamo Bucuresti 0/0 0
8 BC CSU SIBIU 0/0 0
9 CSM Tg.Mureș 0/0 0
10 Corona Brașov 0/0 0
11 SCMU Craiova 0/0 0
12 CS Municipal Galati 0/0 0
13 CS SCM Timisoara 0/0 0
14 CS Valcea 1924 0/0 0
15 CSA Steaua Bucuresti 0/0 0
16 CS Municipal Ploiesti 0/0 0

PARTENERI