logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CS Dinamo Bucuresti

Sala Transilvania - 2024-05-07 7:00 PM

FRB TV

CSU Sibiu inscriere


Înscriere - Sibiu Summer Camp 2022 by Porsche BBA Ludwigsburg


Dacă dorești să fi parte a Sibiu Summer Camp 2022 by Porsche BBA Ludwigsburg, între 18 și 23 iulie, te invităm să completezi formularul de mai jos.


Ce trebuie să știi, înainte de înscriere, este că evenimentul va avea loc la Sala Transilvania și va include, pentru fiecare grupă, 2 antrenamente pe zi. O după-amiază o rezervăm worksopurilor, astfel că în total, fiecare participant va avea 11 antrenamente specifice, susținute de antrenori specializați ai Porsche BBA Ludwigsburg, în colaborare cu antrenori ai Centrului de Copii și Juniori ai BC CSU Sibiu.


În plus, juniorii participanți vor lua parte și la o serie de activități conexe pe teme precum: pregătirea fizică, alimentația sportivilor, orientare în carieră. Mai mult, nume importante din baschetul românesc, dar nu numai, vor fi parte a acestui proiect, alături de care ne dorim să dezvoltăm anual acest program.


Fiecare participant, va primi, în prima zi de camp, kit-ul participantului, care va conține, pe lângă detaliile și programul antrenamentelor:

  • echipament de joc personalizat,
  • tricou
  • sticlă de hidratare,
  • o minge de baschet,
  • set de benzi elastic pentru pregătirea fizică,
  • apă și fructe (zilnic),
  • diplomă de participare (la finalul Campului),
  • set de fotografii (la finalul Campului).

Taxa de participare: 1500 lei.

Atenție! Înscrierea va fi validată abia după înregistrarea plății, iar participantul va primi în acest sens un e-mail de confirmare.


Pentru participanții din alte orașe, vă putem pune la dispoziție informații legate de cazare în imediata apropiere a Sălii Transilvania Sibiu (locul de desfășurare al Campului). În acest sens, după înscriere, vă rugăm să ne transmiteți un email pe adresa juniori@bc-csusibiu.ro.


Sibiu Summer Camp 2022 by Porsche BBA Ludwigsburg este un eveniment organizat de BC CSU Sibiu în parteneriat cu Porsche Basketball Akademie din Ludwigsburg, între 18 și 23 iulie, la Sala Transilvania, pentru copiii cu vârste între 10 și 18 ani!

Formular 2022
© 2024 Real Soft Invest