logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CSM Constanța

Sala Transilvania - 2024-05-04 12:00 AM

FRB TV

Ultimul meci din sezonul regulat ne duce pe terenul lui Dinamo


BC CSU Sibiu încheie parcursul din sezonul regulat pe terenul lui Dinamo București. Partida din capitală este programată sâmbătă, 6 aprilie, cu începere de la ora 18:00, în Sala Dinamo.

 

Înaintea acestui ultim joc, echipa noastră își cunoaște poziția finală din clasament, cea de a 6-a. de partea cealaltă, pentru Dinamo, meciul are o miză ridicată fiind implicată în lupta pentru intrarea în playoff.

 

În partida tur, BC CSU Sibiu a reușit să se impună destul de clar în fața lui Dinamo București, scor 77-66.

 

Partida din Ștefan Cel Mare va fi arbitrată de o brigadă formată din Marius Ciulin, Laurențiu Grigoraș și Șerban Rașoga.

 

„Venim după două meciuri destul de slabe, destul de dureroase. Acest meci, chiar dacă nu mai contează pentru clasament, contează pentru a ne reveni puțin, să aratăm o altă față pe finalurile de meci și să ne pregătim pentru playoff. Din aceste cauze este un meci important pentru noi și sper să venim cu victoria acasă. La fiecare meci sunt motivat dar când îmi întâlnesc fosta echipă este o picătură în plus la motivație” a declarat Rareș Uță înainte de meciul de la București.

 

În primul rând, știm deja unde vor termina sezonul regulat, pe poziția a 6-a. Vreau să îmi felicit jucătorii pentru această poziție foarte bună. Cunosc caracterul jucătorilor mei și vom încerca să luptăm pentru a face un nou miracol, ca sezon trecut. Dacă ne uităm, sunt multe echipe cu bugete bune și loturi bune, precum Craiova sau Timișoara, care deja sunt în afara playoff-ului. Încă o dată felicitări pentru jucătorii mei. Au muncit din greu pe parcursul întregului sezon și merită această poziție. Acum este momentul să ne concentrăm pentru playoff. Bineînțeles mai jucăm contra lui Dinamo, o repeteție bună înainte de playoff și vom folosi acest meci pentru a ne pregăti pentru playoff” a spus Tomas Rinkevicius despre acest sezon regulat și duelul din Ștefan Cel Mare.

 

Partida dintre Dinamo București și BC CSU Sibiu se va putea vedea live doar pe FRB TV.


12821 vizualizari

Galerie foto



CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI