logo-csu
Urmatorul meci
CSM Constanța VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor Constanta - 2024-04-29 7:00 PM

FRB TV

LANCO România - Noul partener al BC CSU Sibiu


 

 

LANCO România, unul dintre cei mai importanți producători de sisteme rapide de adăpost temporar complet integrate, incluzând corturi de mari dimensiuni, generatoare, sisteme de ventilație și climatizare, dispozitive de filtrare a aerului și nu numai, este noul partener al echipei de baschet BC CSU Sibiu. Parteneriatul se conturează ca un angajament pe termen lung, iar prin această colaborare, LANCO România devine un susținător entuziast al echipei noastre.

 

Parteneriatul cu BC CSU Sibiu reflectă angajamentul continuu al LANCO România de a se implica activ în comunitatea locală și de a promova valorile esențiale ale sportului.

 

„Suntem încântați să ne alăturăm BC CSU Sibiu”, a declarat Nicolas Abé, CEO LANCO Group GmbH. „Împărtășim aceleași valori fundamentale: etică a muncii, pasiune pentru excelență și performanță, precum și implicare în comunitatea locală. Credem cu tărie că sportul, prin disciplină, lucru în echipă, fair-play, leadership și integrare socială contribuie la dezvoltarea de comunități mai puternice și mai unite. Acest parteneriat ne va permite să lucrăm împreună pentru a crea o lume mai bună pentru noi toți.”

 

”Parteneriatul cu LANCO România marchează o etapă importantă și suntem încântați să avem alături un partener puternic și dedicat, care împărtășește nu doar pasiunea pentru performanță, ci și preocuparea pentru dezvoltarea comunității locale. Cu sprijinul LANCO România, ne propunem să consolidăm poziția BC CSU Sibiu și să inspirăm generații întregi de tineri”, a declarat Horațiu Floca, președintele BC CSU Sibiu.

 

***

LANCO SRL este membră a LANCO Group GmbH, unul dintre cei mai importanți producători de corturi de mari dimensiuni din Europa. Activitatea LANCO a început în anul 1953 în Hanovra, Germania, iar în anul 2005 s-a demarat producția corturilor în fabrica LANCO din Tălmaciu, județul Sibiu. Corturile produse de noi se vând în întreaga lume pentru spitale mobile, bucătării de campanie, tabere de refugiați, adăposturi pentru situații de urgență, tabere militare, organizare de evenimente sau tabere de copii.

 

***

LANCO Group GmbH, cu sediul central în Hanovra, Germania, este unul dintre principalii furnizori de adăposturi mobile cu instalare rapidă – corturi gonflabile sau pe structură din aluminiu, sisteme de protecție colectivă CBRN, sisteme de decontaminare și echipamente de protecție balistică și de deminare. Cu trei branduri în portofoliu, avem 250 de angajați care își desfășoară activitatea în Germania, Italia, România, Norvegia, Franța și Statele Unite ale Americii în peste 20.000 mp de spații de producție, administrative sau de depozitare.


20740 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI