logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CSM Constanța

Sala Transilvania - 2024-05-04 12:00 AM

FRB TV

Cronica unei serii de PlayOff ”speciale”


 

În mijlocul turbulențelor și a greutăților, suntem încă aici, ridicându-ne mereu, oricât de dure ar fi aspectele competiției.  Deși parcursul nostru în această serie a sferturilor de finală a fost presărat cu provocări și obstacole, de la programarea meciurilor din două în două zile, până la presiuni care au planat asupra acestei serii de PlayOff, ne-am păstrat integritatea și luptăm cu fiecare respirație pentru a ne menține în picioare.

 

Am pornit în seria sferturilor de finală cu multă speranță și determinare, însă realitatea ne-a întâmpinat cu zâmbetul hidos al adversității. De la programul solicitant, la deplasările epuizante, fiecare moment a fost o încercare a rezistenței noastre fizice și mentale.

 

În ciuda tuturor piedicilor, am continuat să credem în puterea noastră de a depăși orice obstacol. Am strâns din dinți și am mers mai departe, căci nu există loc pentru renunțare.

 

Dar în timp ce ne-am confruntat cu provocările din teren, ne-am simțit loviți de nedreptate. În primul meci al seriei, atunci când o decizie de final avea să ne priveze de un rezultat bazat pe munca echipei noastre în teren, ne-am adresat în scris Federației Române de Baschet.  Încă nu am primit niciun răspuns. Cu toate acestea, echipa noastră și-a păstrat speranța, știind că adevărul și corectitudinea vor triumfa în cele din urmă. A urmat meciul doi al seriei, care avea să ne confirme crezul. Reveniți acasă, alături de suporterii și partenerii echipei, am simțit energie, iar acest lucru s-a văzut în teren, încă o dată. Dar apoi, forțe care, considerăm noi, nu au legătură cu valorile sportului, ne-au pus față în față cu o nouă situație. Doi dintre arbitri meciului 3 al seriei au fost reținuți de la delegări și credem că asta ar fi putut crea o presiune suplimentară asupra celor care au arbitrat meciul 4 al seriei. Decizia de a delega arbitri tineri, cu puțină experiență, credem că a fost mai puțin inspirată.

 

Astăzi, ne adresăm nu doar suporterilor noștri fideli, ci tuturor celor care iubesc baschetul la fel ca și noi, pentru a transmite un mesaj de determinare și rezistență și că refuzăm să cedăm. Fiecare lovitură, fiecare nedreptate, ne întărește hotărârea și determinarea de a continua lupta. Chiar dacă fizic suntem răpuși de oboseală și probleme medicale, cu Rareș Uta incert din cauza problemelor la glezna și cu Mouhamed Barro “out” pentru tot sezonul din pricina căzăturii care i-a cauzat o fisură la nivelul claviculei. Suntem conștienți că puterea noastră este testată la maximum.

În spiritul competitivității corecte și spiritului CSU Sibiu, vom continua să luptăm sperând, în continuare, într-o competiție onestă în care echipa cea mai bună, va câștiga.

 

Iar dacă există oameni care vreun moment credeau ca astfel vom depune armele le spunem doar atât: NU CEDAM!  Avem pentru cine și pentru ce lupta!


6076 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI